erayotuzdort
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Kanka arkadaş bildiğini yazmış aşşağlamaya gerek yok doğrusunu yazıp düzeltelim sadece, kahkaha attım falan ayıp olmuş biraz. Doğru bilgi için teşekürler tekrar kankam iyi günler sanada.böyle saçma bir riski göze almak yoktek bir cihazın var ve gidip saçma bir risk alıyorsun bu riski almaya deymez macun taşırmaya yada ekran kartına 2 3mm kalın pad koymaya benzemez pump out yaşama ihtimali var diye tüm blok çöp olur saçma sapan ucundan başından sapından deymeyecek bir risk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim sen pad mad diyenleri takma he de geç saçma sapan işlere girip riske atma cihazını koskoca mühendis düşünememiş gelmiş bunlar mı düşünmüş pad koy diyor o macun o arada mikronluk bir boşlukta duruyor sen oraya ped koyarsan içine edersin cihazın bloğunun. tavsiyem thermal grizly hydronaut yada kyronaut denemen olur mx4 kendim deneyimledim nitro 5 cihazımda zamanla ısılarım yükseldi (1 2 hafta ) ısınınca pumpout yapıyor mx6 da olur ama buda bir süre sonra vefat en iyi verimi ben kyronaut ile aldım tekrar yineliyorum her cihaza termal pad olmaz, mesela bazı cihazlarda termal putty kullanılır bunun yerine pad kullan diyene de bir tarafınla gül geç ve her cihaza sıvı metalde olmaz cpu çipinin üstüne de hele hele termal pad fabrikasyon konulmamışsa hiç mi hiç olmaz oldurmaya kalkarsan da saçma sapan bir risk almış olursun cihazın bloğun içe edersin saygılar iyi forumlar. OLMAYANI ve OLMAYACAĞI OLDURMAYA ÇALIŞMADIĞINIZ NİCE GÜNLER DİLERİM...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve şu ürünü önermiş kahkaha attım bunu alırsan kalınlıktan veda edersin cihazın bloğa masaüstü sistemler için buThermal Grizzly - PhaseSheet PTM (50 x 40 mm) – Yüksek performanslı ısı iletim pedi, faz değişim malzemeli, uzun ömürlü, elektriksel iletken değildir | CPU, GPU ve elektronik soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly - PhaseSheet PTM (50 x 40 mm) – Yüksek performanslı ısı iletim pedi, faz değişim malzemeli, uzun ömürlü, elektriksel iletken değildir | CPU, GPU ve elektronik soğutma için : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr