Sen çok iyi yazmışsınya benim Arap olmam lazım ozaman ben ona rağmen anladım zamannda hgasta ne bıraakmakla bieri cıkamıyosun
1780437398
Yeni gördüm yapay...
içmiyorsan bunu sana kimse zorla içiremezki birader. Ek olarak zamannda çok içip, savaşıp, sağlam hgasta olmuş şu anda bıraakmakla uğraşan bieri olarak bu...
tabii ki öyle ben birazda işin gırgırı olarak dedimde yani hani artistlik yapcam özentilikten bide en önemlisi ortama girmek uyum sağlamak içinde işin gırgırı...
Arkadaş liseyi falan bitirdiyse çok rahat konuşur en berbat yer bizim okul liseler liseyi atlatan çok rahat iradesini korur lisede bi dövmedikleri kalıyor...
dostlar ben hayatımda içedim ama yıllarca bronşitle uğraştım penicilin vuruldum bundan dolayı benim ciğerler kalp hep gidik,boyuma rağmen zargana adamım bir...
Asla dahil olmayacağım tipler
1- sigara içenler
2- travis konserinin dakikasına 2000tl verenler
3- wraith ürün almak
1780428918
Artısı nasıl olsun okulda...
Artık gerçek hayatta babana bile güvenmiycen diyolar sen sanaldaki kızı buluşcak kadar nasıl iyi tanırsın tanıyabilcen nasıl buluşcan ortalık bu kadar...
Artık içme yaşıda iyice düştü herhalde 8 9 yaşında yaşı 2 li haneye gelmemiş çocuklarda bile dolu görüyorum sokakta ben ozaman 2 elimin farkında değildim...