Mesela 2 li bi tartışmada yada başka bi olayda hemen gözünde bi gariban gördümü birini kollama bi kadın erkek bi yaşlı vesaire vesaire yani tamam birini...
Neyi bücür lan ülkenin erkekte boy ortalaması 1.76 1.86 olsa koskoca 10 cm üstüne çıkmış baya uzun bile ironide olsa yeri var zamanı var herşeyin adama...
Hocam hayvan bakmak bana zor geliyor insanlar bu paraları basıp nasıl alıyorlar bilmiyorum . üstüne ilgi , mama , gezdirme , muayene falan derken baya işli...
Şimdiki zamanın itleri sanki krallar gibi yaşıyorlar 😅 Eskiden köpek köpek gibi, kedi kedi gibi yaşardı, serbest ve rahat, huzurlu. Bir keresinde bir köpek...
Tamamda işte bağışıklıkları gelişkin olduğu için onlarda kolay kolay hastalanmıyorki, bana sana bulaştırsın bu zamana kadar bütün günde sokak köpeklerini...
Süs köpekleri için banada öyle geliyor ilgi olarakta herşeyleri el bebek gül bebek lazımda örnek bi pitbull vb gibi vahşi köpeklere işlemez bence😄 yada...
Valla o aşı maşı durumlarını masraflarını hiç bilmiyorum yaptırmasak nolur acaba peder diyo eskiden ne varsa bi tas yemeğini koyuyodun bide su köpek yiyodu...
İnternette falan heryerde dolu ilanları var büyük büyük paralar bu millet yemiyor içmiyor parayı köpeğemi basıyor yada ucuzmu ben bilmiyom öyleyse benimde...
Valla bende ağız burun fena döverdim hadi karına acımıyosun çocuğuna çocuklarınadamı acımıyorsun böyle olaylarda çok oluyor ne karaktersiz adamlar var gerçi...