Çok şey kaybettirir diyosanız kablolu da önerebilirsiniz hocam. Bu attığınız modelle ilgili çok sorun yaşar mıyım peki, yeni bir marka galiba. Servis...
Bu bütçede kablosuz seçeneklerden çok şey beklenmez. https://www.gaming.gen.tr/urun/933140/akko-verge-s9-ultra-white-ps5-uyumlu-kablosuz-gaming-kulaklik/ bu...
Wraith yeni modelini ben de beğenmiştim hocam ama kulaklık özellikle bu 3 ay çok işime yarayacak, üniversiteye gittiğim için evde durmuyorum. Havit H2015...
Kullanıcı yorumu ve inceleme gördüğümü hatırlamıyorum. AKKO klavyelerinde kronik sorunları hatırlıyorum sadece, markayla ilgili tek bilgim bu. Bir de bana...
Buna ben de baktım hocam ama sorun yaşayan çok insan var maalesef, yoksa almak istiyordum ben de. Sağ olun yine de.
1782559551
2-3 gündür araştırmaya...
Merhaba, kulaklık almak için araştırma yapıyorum ve bu kulaklığı önerdiler. Sizce alınır mı ? Bu kulaklıkla ilgili bilgisi veya başka bir kulaklık önerisi...
Şimdi birkaç farklı yerden bakıyodum da ATK hakkında, cızırtı olabileceğini söyleyen çok kişi var. Bazıları da kulaklığın içinde bir şeylerin sallandığına...
Selamlar. Oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim. Böyle bir şey buldum. Ürün hakkında bir bilgisi olan var mı alınır mı ? Linkini de bırakıcam. Bir de...