WCAN isimli üyenin son içerikleri

1. W

Akko Gh300 Kulaklık Alınır mı ?

Çok şey kaybettirir diyosanız kablolu da önerebilirsiniz hocam. Bu attığınız modelle ilgili çok sorun yaşar mıyım peki, yeni bir marka galiba. Servis konusunda vs bir sorun yaşar mıyım 1782659001 Sağ olun hocam bakarım onlara da.
  2. W

Wraith yeni modelini ben de beğenmiştim hocam ama kulaklık özellikle bu 3 ay çok işime yarayacak, üniversiteye gittiğim için evde durmuyorum. Havit H2015 Pro için de farklı bir arkadaşa sorduğumda F/P ama ilk tercihin olmasın demişti. Aslında illa kablosuz olsun demiyorum ama kablo kalabalığıyla...
  3. W

Buna ben de baktım hocam ama sorun yaşayan çok insan var maalesef, yoksa almak istiyordum ben de. Sağ olun yine de. 1782559551 2-3 gündür araştırmaya çalışıyorum ama forumlar biraz kullanışsız olmaya başladı sanırım. Yeteri kadar yanıt alamıyorum. Eskiden olsa çok fazla kişiden yanıt, yardım...
  4. W

Hocam bunlar bütçemi aşıyor. Attığım kulaklık 3k. Farklı öneriniz varsa duymak isterim.
  5. W

Merhaba, kulaklık almak için araştırma yapıyorum ve bu kulaklığı önerdiler. Sizce alınır mı ? Bu kulaklıkla ilgili bilgisi veya başka bir kulaklık önerisi olan var mı ? (Diğer düşündüğüm modeller: Razer Blackshark V2 X, Havit Gamenote H2015 Pro, Steel Series Arctis Nova 1)...
  6. W

Yardım Atk Neptune N9 Kablosuz Alınır mı

Şimdi birkaç farklı yerden bakıyodum da ATK hakkında, cızırtı olabileceğini söyleyen çok kişi var. Bazıları da kulaklığın içinde bir şeylerin sallandığına dair şeyler söylüyor. Emin olamadım.
  7. W

Bu bütçede wireless çok sorun çıkarırsa aklıdma razer blackshark v2 x var. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html
  8. W

Selamlar. Oyuncu kulaklığı arayışı içerisindeyim. Böyle bir şey buldum. Ürün hakkında bir bilgisi olan var mı alınır mı ? Linkini de bırakıcam. Bir de Havit'e ait bir kablosuz kulaklık var aklıdma onu da bırakıyorum. Aralarındaki farka değer mi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  9. W

Havit Oyuncu Kulaklığı Alınır mı ?

upupup
  10. W

upupup
  11. W

upupup
  12. W

Merhaba, kulaklıkla alakalı bir konu açmıştım az önce tabi ama istediğim cevabı alamadım ve konu sürekli aşağı düşüyor. Havit'e ait yeni bir kulaklık buldum. Havit markasını önerenler var önermeyenler var. Deneyimleriniz nelerdir ? Linki bırakıyorum. Açıkçası kablosuz olması beni cezbetti ama bu...
  13. W

Kulaklık Önerisi Steelseries Alınır mı ?

Teşekkürler hepinize, daha farklı fikirleri veya farklı ürün önerileri olan arkadaşlar da yazarsa çok iyi olur.
  14. W

Blackshark hakkında bir fikriniz var mı ? Aralarındaki 400 lira gibi bi farkı vermeye değer mi ?
  15. W

Selamlar. Oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat ne alacağım konusunda bir fikrim yok. Aklımda birkaç model var ? Öneri ve fikirleriniz nelerdir ? Bütçe maksimumum 3 diye düşünüyorum. https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-siyah-p-356357381...
Geri