BENBİLGECANDEDE isimli üyenin son içerikleri

1. BENBİLGECANDEDE

Eski Sevgililerimi Unutamıyorum

Yaş kaç la millet kaç yıllık karısını kocasını unutuyor bu ne fırlamalık tırnak ucu kadar karakterde varsa adam akıllı 1 ine takılı kalırsın 3 tane yapıp 3ünede takılı kalmak ne oemisin sen
  2. BENBİLGECANDEDE

Müşterimden Hoşlanıyorum. Nasıl Bi Yol İzlemeliyim

Müşteri fatma abla herhalde 1780732511 İnsan hiç abla dedi kadından hoşlanırmı utanmaz
  3. BENBİLGECANDEDE

Fiyatı Ne Olur? Kasamı Satmayı Düşünüyorum

Güzel azda bi pazarlıkla 15 e rahat okutulur gibi ama 12 13çüler bilede çıkarsa hiç şaşırmamak lazım herkes ölünün ölüsü fiyattan giriyor
  4. BENBİLGECANDEDE

Sigara Sizcede Çok Kötü Değilmi

Sen çok iyi yazmışsınya benim Arap olmam lazım ozaman ben ona rağmen anladım zamannda hgasta ne bıraakmakla bieri cıkamıyosun 1780437398 Yeni gördüm yapay zeka yalan dolandır ya 2 3 ne
  5. BENBİLGECANDEDE

tabii ki öyle ben birazda işin gırgırı olarak dedimde yani hani artistlik yapcam özentilikten bide en önemlisi ortama girmek uyum sağlamak içinde işin gırgırı dışında hatta zorla gibide bi şey hele bazı saflar içmezsem uyum sağlayamazsam diye altına ediyor iyice arkadaşı arkadaşları öz kardeş...
  6. BENBİLGECANDEDE

Arkadaş liseyi falan bitirdiyse çok rahat konuşur en berbat yer bizim okul liseler liseyi atlatan çok rahat iradesini korur lisede bi dövmedikleri kalıyor resmen zorla gibi bişey nasıl ağzıma sürmedime bende çok ayrı bi hayret ediyorum bide dışlıyorlar ortama uyum sağlamak arkadaş yapmak içinde...
  7. BENBİLGECANDEDE

Konuştuğum Kız Problemlimi?

Pekte anlamadım karmaşık bir olay gibide Pek anlamadım karmaşık bi olay gibide özel numaraysa zaten direk açmamak lazım en iyisi yüzde yüz tezgah
  8. BENBİLGECANDEDE

Konuştuğum Kız Problemlimi?

Artık gerçek hayatta babana bile güvenmiycen diyolar sen sanaldaki kızı buluşcak kadar nasıl iyi tanırsın tanıyabilcen nasıl buluşcan ortalık bu kadar kötüyken ne tuzak olabilceni ne bilcen trol biri senle eğleniyor boş zaman geçiriyor işte 1 aydır ayrıca sen ve senin gibiler sanalda gördünüz...
  9. BENBİLGECANDEDE

Hocam düzelttim evet gösteriyor 10 insandan 2side içiyorsa gene çok iyi çevrenizde sizin gibiymiş baya
  10. BENBİLGECANDEDE

Artık içme yaşıda iyice düştü herhalde 8 9 yaşında yaşı 2 li haneye gelmemiş çocuklarda bile dolu görüyorum sokakta ben ozaman 2 elimin farkında değildim ortaokullardada içenler çok liseler zaten berbat ötesi bizim okuldada saklamak etmek için tuvaletlerde tavan bırakmamışlar deliriyolar her yer...
  11. BENBİLGECANDEDE

35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

Kendin ne iş bilirsin ne iş yapabilirsin ona göre değerlendirebilirsin işte hocam yada kiraya ver
  12. BENBİLGECANDEDE

Obp Puanı ile Alınan Liselere Nakil Olabilirmiyim

Lgs puanıyla 00000 1 bile düşük olsa olamazsın ama obpde istersen 50 puan geride ol nakir olursun onda hiçbisınır yokta kabul görmez görmedikten sonrada gene ne işe yarar ama 1 kaç puan geride kalsa bile belkide girebilirsin ama çok fazla yığılma olmadan fazla boş kontenjanla falan ara sıra dene
  13. BENBİLGECANDEDE

Açık Lise Geçme Sorusu

odeme.meb.gov.tr burdanda öncesinde ücretini ödüyorsun sonrada ilk kayıt açık liseye geçiş için halk eğitime gidip kaydını onaylatıyosun gibi bi şey ilk kayıttan sonra artık full internetten dönem başı kayıt yenileme ücreti halk eğitime gitmenede gerek kalmıyor bildim kadarıyla ama tasdikname...
  14. BENBİLGECANDEDE

Açık Lise Geçme Sorusu

Nasıl ne demek ne olucak tasdikname zorunlumu tam net bilmiyorum ama olabilir hiç şaşırmam yada en azından herhangi bi soruna karşı nolur nolmaz yanında garanti bulunsun + vesikalık kimlik kartın bide kayıt ücreti olayı falanda velinle gitcen yani selamın aleyküm aleyküm selam beni açık liseye...
  15. BENBİLGECANDEDE

Açık Lise Geçme Sorusu

Okula velinle gidip tasdiknameyi alıp kimlik vesikalık vs teçhizatınla falan gittinmi bide belli bi kayıt dönemleri var bildiğim kadarıyla eylül ayında eğitim öğretim yılının başından ekime kadar falan her yıl 1 ay bi kayıt zamanı var yani sen ne zaman gittinde yardımcı olmadılar hocam bi garip...
Geri