Mesela 2 li bi tartışmada yada başka bi olayda hemen gözünde bi gariban gördümü birini kollama bi kadın erkek bi yaşlı vesaire vesaire yani tamam birini korursun kollarsın yardım edersinde o kişide senin bi yakının olur başı nasıl belaya girmiyor araya gitmiyorlar bu kadar araya girerek onuda...
Neyi bücür lan ülkenin erkekte boy ortalaması 1.76 1.86 olsa koskoca 10 cm üstüne çıkmış baya uzun bile ironide olsa yeri var zamanı var herşeyin adama yetmemiş gibi kalkıp röntgen çektirip ta baya kısaymış gibi buraya bide konu açmış zaten ciddiye alıp hiçte gereksiz psikolojiside bozulabilir...
Tabi aşıya bende karşı değilim her köpek aşı olsa çok iyi olurda sadece demek istedim yani hani o hassas ev köpeklerine göre lazımlılığı çok çok az bağışıklıkları baya gelişkin gerçi ömür olarakta dersen en uzunda sokak köpekleri yaşıyo benim bildim 15 16 yıl
1770488134
Bile yaşayanları var...
Tamamda işte bağışıklıkları gelişkin olduğu için onlarda kolay kolay hastalanmıyorki, bana sana bulaştırsın bu zamana kadar bütün günde sokak köpeklerini severim bisorun yaşamadım
Süs köpekleri için banada öyle geliyor ilgi olarakta herşeyleri el bebek gül bebek lazımda örnek bi pitbull vb gibi vahşi köpeklere işlemez bence😄 yada sahipsiz sokak köpekleri işte sokaklar köpek kaynıyor bütün gün dışarıdalar 50 tane mikrobun içinde ama bağışıklıkları çok gelişkin işte
Valla o aşı maşı durumlarını masraflarını hiç bilmiyorum yaptırmasak nolur acaba peder diyo eskiden ne varsa bi tas yemeğini koyuyodun bide su köpek yiyodu böyle özel mamalar aşı maşılarda yoktu şimdi herşeyleriyle biz insanlardan iyi bakılıyolar ama ilgi tabi lazım uğraşmak lazıms hayvanla
İnternette falan heryerde dolu ilanları var büyük büyük paralar bu millet yemiyor içmiyor parayı köpeğemi basıyor yada ucuzmu ben bilmiyom öyleyse benimde bi tane olsun ama sahiplenme falan beleş olmadına adım gibi eminim sahiplenme olsada sahiplenme adı altında sahiplenme ücretiyle satıyolar
Valla bende ağız burun fena döverdim hadi karına acımıyosun çocuğuna çocuklarınadamı acımıyorsun böyle olaylarda çok oluyor ne karaktersiz adamlar var gerçi kadınlarda çok yapıyor
Bu sene zaten bakıyorum diğerleride bakıyor ders ayrı bi konu bu ayrı bi konu hocam boş iş değil biraz kafanda canlandır böyle bi adam bütün gün milleti rahatsız ediyo bi ağalık otorite kurmuş korkutmuş
Arkadaşlar belki biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim bizim sınıfta bi çocuk var bi eli sakat geçen sene ben bunu dövmüştüm gözü falan mosmor 2 hafta mahkemeye falan vermişti beni olay büyümüştü hatta falan neyse millet baya linçlemiştide belki sizde linçliyceniz zaten ama tabi herkes...