Golf'e katılıyorum. Leon boş kasalarıyla denk gelir diyebilirim ya. Bir tek Leon'da katılamadım hocam size ama geriye kalan kısımlara katılıyorum
1774994676...
İzmir’e 140+ %10’la gitmiştim. Araba deli gibi motor sesi almıyor. Arabayı %80 otoyolda kullandım, ilk seçeneğim olmaz ama haksızlık etmeyin.
Hızlanma...
Arabama bir şey diyorsun demiyorum :D. Yanlış fikirlere sahipsin sadece ve yüksek motorlu arabalar kullandıysan normal. Benim de bundan önce kullandığım en...
Genç arkadaşlarımıza örnek olmayalım diyorum canım kardeşim. Anla işte ya. Doğan SLX'ler söylediğin saniyeleri sadece düz yolda görebildiğini hatırlatmak...
Aynı motoru ve aynı platformu kullanan, daha donanımsız ama sırf adı vw olduğu için fiyatı yüksek olan bir arabaya para vermek istemedim doğrusu. Benzer...
Şimdi 120, 130'lar normal trafikte solu kapatacak hızdır da hadi diyelim daha yüksek hız yaptık. O hızlarda evet yüksek devir çeviriyor ve motor biraz...
Evet katılıyorum kesinlikle. Uzun yolda genelde 5. viteste gidildiği için donanımlarla beraber otomatik araba kullanıyormuşsun gibi oluyor zaten. 120'lerde...
Şanzıman aralıkları ciddi manada kısa haklısınız.
1774737900
Megane binince Allah'a emanet bir arabaya binmiş gibi hissediyorum hocam. Araba virajlarda...
Ben Egea'da kullandım bu arabayı da kullandım. Egea'nın atmosferiğiyle fark var bence. Egea'da bir taraflarını yırtsan hızlanamıyorsun bazı yokuşlarda.