Arama sonuçları: *

1. S

Seat Ibiza 1.0 Atmosferik 2021 Makyajlı Kasa

Golf'e katılıyorum. Leon boş kasalarıyla denk gelir diyebilirim ya. Bir tek Leon'da katılamadım hocam size ama geriye kalan kısımlara katılıyorum 1774994676 Bir dipnot da eklemek istiyorum. Dün önümdeki araçtan bir kaya yola fırladı ve arabanın altına girdi. Bir an çıkan sesten dolayı dedim ki...
  2. S

Arabama bir şey diyorsun demiyorum :D. Yanlış fikirlere sahipsin sadece ve yüksek motorlu arabalar kullandıysan normal. Benim de bundan önce kullandığım en düşük motorlu araba 2.0 dizel 2001 vectra'ydı ve demek istediğini gayet anlıyorum.
  3. S

Genç arkadaşlarımıza örnek olmayalım diyorum canım kardeşim. Anla işte ya. Doğan SLX'ler söylediğin saniyeleri sadece düz yolda görebildiğini hatırlatmak isterim. Karşıma, Doğan, Şahin gelince küfürler edecek seviyede oluyorum. Yokuşlarda bayıldıkları için kaç tanesini yokuşta solladığımın haddi...
  4. S

Aynı motoru ve aynı platformu kullanan, daha donanımsız ama sırf adı vw olduğu için fiyatı yüksek olan bir arabaya para vermek istemedim doğrusu. Benzer donanım, yıl, kilometrede almak istersem de çok daha fazla para dökmem gerekiyor olması da komik geliyor. Vw passat, polo, golf benim için...
  5. S

Şimdi 120, 130'lar normal trafikte solu kapatacak hızdır da hadi diyelim daha yüksek hız yaptık. O hızlarda evet yüksek devir çeviriyor ve motor biraz bağrıyor. Bağırıyor olması da o kadar rahatsız edici seviyede değil doğrusu. Çünkü şanzımanı geniş aralıklı kullanmışlar. 160'larda 4000 devir...
  6. S

Evet katılıyorum kesinlikle. Uzun yolda genelde 5. viteste gidildiği için donanımlarla beraber otomatik araba kullanıyormuşsun gibi oluyor zaten. 120'lerde gidiyorsan yokuş falan demeden bayılmadan her yere gidiyorum araçla 1774739347 Megane 4 kesinlikle seçenekler arasında haklısınız. Bana mı...
  7. S

Ben ilanları gezerken arada verdiği donanım ve motora göre güzel Ford Focus'lar vardı ancak Ford'un Türkiye'deki konumunu ve güncel sıkıntılarını bilmiyorum. Son kasalarını sevmeyen çok kişi var. VW grubun diğer araçları da Türkiye'de fazla tuttuğu için millet piyasasını şişirmiş. PSA grubun...
  8. S

Şanzıman aralıkları ciddi manada kısa haklısınız. 1774737900 Megane binince Allah'a emanet bir arabaya binmiş gibi hissediyorum hocam. Araba virajlarda şasiden esniyor sanki. Nasıl bir malzeme kullanmışlar anlamıyorum
  9. S

Ben Egea'da kullandım bu arabayı da kullandım. Egea'nın atmosferiğiyle fark var bence. Egea'da bir taraflarını yırtsan hızlanamıyorsun bazı yokuşlarda.
  10. S

1m kesinlikle verilmez. İkinci el piyasası bazen çok saçmalıyor. Bu aralar savaş muhabbetinden iyice saçmaladı millet bence
  11. S

Millet satılamayacak fiyatlara koyuyor arkadaşlar. Ben aracı 870'e kapattım. Hasarsız, boyasız, tramersiz. 1m'a satmak isteyenler satamaz. Düşürürler o ilanları 1774735163 1m'a alınabilecek golfler ya sıkıntılı oluyor ya da eski kasa oluyor. Sigorta, kasko yapamıyor oluşun cabası
  12. S

Merhaba, arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde 1.0 atmosferik motor 80 beygirlik 2021 Makyajlı Seat Ibiza aldım. Aldığımda 40.000 kilometredeydim ve şuanda 48.000 kilometreye geldim. Arabam manuel. Aslında motor ve şanzıman olarak bu fiyatlarda alınabilecek en ucuz motor ve şanzıman seçeneği olabilir...
  13. S

Sessiz Kablosuz Klavye Önerisi

Çok teşekkür ederim hocam öneriler için. Hepsine bakacağım şimdi
  14. S

Çok teşekkür ederim hocam. Elazığ'da çalışıyorum memurum o sebeple youtube'dan anlamaya çalışacağım ama önerinizi aldım. İnşallah sizlere da nasip olur.
  15. S

Şuanda da red switch kullanıyorum. Low profile olduğu için o kadar sesi olmaz üzmez seni diyorsanız. Bundan gideceğim hocam.
  16. S

Herkese merhaba arkadaşlar. Bana sessiz ama oyunlarda üzmeyecek beni kablolarla uğraştırmayacak mümkünse Türkçe keycapleri olan bir klavye arıyorum. Şuanda kırmızı switch kablosuz bir klavye kullanıyorum ancak sesi beni artık gerçekten rahatsız etmeye başladı. Ayrıca bayadır kullandığım için...
  17. S

Çözüldü✓ 2K monitör tavsiyesi ve hdmi performansı ile ilgili soru

Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için 🙏
  18. S

Evet Laptopta kullanmayı planlıyorum. Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için 🙏
  19. S

HDMI ile bağlandığında monitörüm tam performansını alamıyorduk bazı monitörlerde eğer Gamepower'da öyle bir şey yaşamayacaksam onu alacağım. Ya da laptoba herhangi bir yük bindirir mi?
  20. S

Çok teşekkür ederim. HDMI konusunda bilginiz var mı?
Geri