M.2 SSD'ler belli bir ısıyı geçince baya bir yavaşlıyorlar diye biliyorum. Sıvı soğutucularda direkt işlemci alanına normal soğutucular gibi yerleşmediği için böyle sorunlar olmuyor sanıyordum. Bilgilendirme için çok sağolun 🙏
Ben de ekran kartı konusunda aynı soru işaretine sahiptim ancak amd ekran kartının şuanki fiyatı uygun. Riskleri kabul ediyorsan al geç. Riskler şunlar. Bazı oyunlarda güncelleme çok gelebilir çünkü AMD güncelleme yapsa da FSR güncellemelerinde Framegen ve DLSS teknolojisine yetişmek amacıyla...
Hocam sadece emin olmak maksatlı soruyorum. Aslında aldığın performans sistemdeki en düşük parçaya eş değerdir değil mi? Ancak uygulamaya bir sınır koyulmuyorsa(örneğin fps kilidi) teknik açıdan darboğaz yaşamama imkanı yok zaten. Teorik olarak illaki bir bileşen darboğaza girmesi gerekiyor...
Çok teşekkür ederim 🙏
1753110014
RGB'yi sevmiyorum o sebeple RGB'siz modellere geçtim. Öne takmak soğutmada engel teşkil etmeyecekse sorun değil. Sizce sorun yapar mı?
Artic önerisi geldi hocam Artic 3'ten devam etmeyi planlıyorum. Dediğiniz fiyatlara SSD varsa harika olur. Bir bakayım. Sisteme yüksek PSU istememin sebebi özellikle ekran kartı olmak üzere sistem parçalarıyla sık sık oynarım diye düşünüyorum. Bana engel olmasın diye yüksek W'lar tercih ediyorum...
80 Plus Platinium çok cezbedici ancak Rajintek'in PSU üreticisini bilmiyorum. Yine de teşekkür ederim hocam
1753047050
Shroud hocamdan taze f/p bir PSU önerisi geldi hocam ama yine de sağolun
1753047099
Güzel soru gerçekten 😁. Kasa dışı diye dikkat etmemişim herhalde 😂
Hocam döktürmüşsünüz. Enermax'ın bu PSU'sunu duymuştum ama ben bakarken kalmamıştı piyasada. Nzxt'nin kasalarını gerçekten çok beğeniyorum. Hepsi birbirinden güzel tavsiyeler olmuş çok sağolun.