Merhaba,
Altyapı sorgulaması yaptığımda bulunduğum adreste fiber internet hizmeti olmadığını gördüm. Ancak hem VDSL altyapı hem de Superonline 5G Superbox...
Dayın ya da tanıdığın yoksa kısaca torpil yoksa bekle babam bekle ben de 3 senedir bekliyorum acil starlink gelmesi lazım ama bu yamyam kan emici issler...
hocam bina girişinde yada varsa elektrik dairesi gibi bi yerde kutusu olması lazım ona baktınız mı, eğer o yoksa o kutuyu yapmaları lazım dediğiniz gibi 4/3...
şu soruma bir yanıtın var mıdır, şu anda bir internet sitesinde adresi giriyorsun bütün olan alt yapıları gösteriyor, aynı sokaktaki bütün apartmanlara tek...
Anlık oturduğum binada 4 yıldır superonline fiberi 1000mb/s ile rahatça kullanıyorum fakat aceleye getirerek evi direk tuttum, tuttuğum yeni dairenin...
Bir steam hesabı satın almıştım yaklaşık 2-3 hafta boyunca kullandım oyun oynadım, cs2 da skin almak için cüzdanıma bi miktarda bir para yüklemek istedim...
Bütçe 10k-18k
3 marka arasında kaldım
https://www.trendyol.com/tefal/ty99f1-x-force-flex-15-60-animal-230-air-watt-kablosuz-sarjli-dikey-supurge-p-349109436...