nexyy isimli üyenin son içerikleri

1. nexyy

Event Tracing Fatal Error Sorunu Nasıl Çözülür ?

kötü olan şey elimde içinde windows kurma dosyası olan usb yok onu hal etmem lazım bir şekilde
  2. nexyy

Dostum beni anlamamışsın 2. fotoğrafa bakmanı istiyorum 2. fotoğraftaki yer gelince bütün usb cihazlarım devre dışı kalıyor algılanmıyorlar, şimdi biraz araştırma yapıp bunu buldum, birisi bir metin yazmış windows 11in son updatei yüzünden böyle bir hata çıkmış istersen incele...
  3. nexyy

Bilgisayarım bi anda çöktü ve kendiliğinden kapandı hata kodunu bile göremedim, sonrasında bilgisayarı açarken ilk baştaki hata geldi ve yeniden başlatttı yeniden başladığında otomatik onarım için hazırlanıyor geldi ve bu kısma geldi burdan sonra ne yapılması gerektiğini biliyorum FAKAT ÇOK...
  4. nexyy

Superonlineda şuanda kesinti yaşayan başka biri var mı?

Antalya muratpaşa bölgesinde yaşıyorum superonline fiber kullanıyorum fakat şuanda çok garip bir kesinti türüyle karşı karşıyayım internet 10-20 saniye var oluyor sonrasında 1 ile 2 dakika arasında kesinti oluyor hiç bir türlü bir yere bağlanmıyor bu olurken hem kablolu hem kablosuz ağdada...
  5. nexyy

Çözüldü✓ BIOS versiyonu düşüremiyorum

yeni gördüm 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
  6. nexyy

ben daha kendi derdimi çözemiyorum reis insanların konusunda neden soru soruyorsun
  7. nexyy

Bugüne kadar çok kez bios versiyonumu düşürdüm/yüksellttim fakat bügün yapmayı denediğimde ollmuyor yani olmuyor anlamıyorum çıldırmak üzereyim olmuyor problem şu kendi websitesinden doğru bir şekilde bios cap dosyasını indirdim ve usb e attım fakat görseldeki gibi "İMAGE ROLLBACK SUPPPORT"...
  8. nexyy

Android TurkTelekom SMS alamıyorum

TürkTelekom faturalı kullanıcısıydım tarifemin taadütü bitti ve beni sürekli aramaya başladılar taadüt yeniletmek için ben bunların hepsini red ettim hattıma hiç bir türlü sms alamıyorum turktelekom uygulamasına giricem sms istiyor sms gelmiyor kartla alışveriş yapcağım sms istiyor sms ulaşmıyor...
  9. nexyy

Virus total'de bir dosya

Token değiller HWID'ler kendi hwidme uyuşuyor ama bilmiyorum belki başka bir yerde kaydediyordur
  10. nexyy

Virus total'de bir dosya

Bu linkteki şeyler kullanıcıların HWID lerini kaydediyor bir tür WhiteList sistemi için ordaki benim hwid'imiş
  11. nexyy

Virus total'de bir dosya

Discord'a farming sürecini webhook atıyor ondan olabilir 1747683098 Bir oyunda otomatik bir dungeon gbi bir şeyi geçmek için gece boyunca açık bırakıyorum full otomatik bir şekilde tekrarlıyor yaptığı şeyi 1747683540 Bu linkteki nedir tam olarak 1747683870 Dosya içerisindeki bir AHK macro...
  12. nexyy

Virus total'de bir dosya

Virus total bazen yanlış positif veriyorya ondan bahsediyoruum
  13. nexyy

Lise terk askerlik uzatma

8. sınıfın sonunda pandemi patladı kanka gitmedim, sonrasında hiç bir yerden aramadılar zorunluysa zorlamaları lazımdı beni 1747321406 Hala cevap alamadım, liseye hiç gitmedim açıktan bile okumadım
  14. nexyy

Lise terk askerlik uzatma

Liseye hiç gitmedim e devlette yoklama 7 ay sonra gözüküyor 2006 kasım doğumluyum ne yani şimdi ben 19 yaşında direk askerliğe mi gideceğim? fiziksel olarak hiç büyük gözükmüyorum 19 yaşında olduğuma kendim bile inanmıyorum ama durum bu bunu nasıl erteletebilirim hiç bir bilgim yok
  15. nexyy

Virus total'de bir dosya

https://www.virustotal.com/gui/file/6524ba35277d13b23d94ba285a8fb5ca7caf0c34f5d4f759a5b6d1b880632d4d/details Virus total'de detaylı inceleme yapabilen biri bunun içinde tehlileki bir şey olup olmadığını bana söyleyebilir mi Dosya bu sadece kırmızı sayısı çok çıktı diye trojan demek istemiyorum...
Geri