nexyy isimli üyenin son içerikleri

1. nexyy

5G Superbox mı Yoksa Vdsl mi Tercih Edilmeli?

Doğru diyorsun ya belki yakında fiber gelir çünki şöyle bir konu açmıştım onada cevap vermiştin https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-tasinacagim-binada-fiber-alt-yapi-yok-basvuru-sureci-nasil-isler.1236735/#post-11185333
  2. nexyy

oyunlarda pingin nasıl.
  3. nexyy

Merhaba, Altyapı sorgulaması yaptığımda bulunduğum adreste fiber internet hizmeti olmadığını gördüm. Ancak hem VDSL altyapı hem de Superonline 5G Superbox seçeneği mevcut durumda. Bu nedenle hangi seçeneğin daha mantıklı olacağı konusunda kararsız kaldım. Daha önce bu hizmetleri kullanmış...
  4. nexyy

Superonline 5G Superbox Kullanıcısı Var mı Güncel?

Alt yapı sorgulaması yaptığımda malesef fiber yok 5G superbox var almayı düşünüyorum var mı tecrübesi olan oyunlarda ping vs. max kaç download upload
  5. nexyy

Yeni Taşınacağım Binada Fiber Alt Yapı Yok, Başvuru Süreci Nasıl İşler?

şu soruma bir yanıtın var mıdır, şu anda bir internet sitesinde adresi giriyorsun bütün olan alt yapıları gösteriyor, aynı sokaktaki bütün apartmanlara tek tek bakıyorum neredeyse 4'te 3'ünde fiber altyapı bulunuyor ( tuttuğum evin direk bir sağındaki apartmanda bile fiber var ) ne hikmetse...
  6. nexyy

Kotalı olup fiyatıda bu kadar şişkin olunca hiç cazip gelmedi malesef fiberi bekleyeceğim sanırım.
  7. nexyy

4.5G superboxlar ortalama ne kadar hız veriyor?
  8. nexyy

Malesef hepsini sorgulattım hiç birinde yok maximum 50mb/s hız verebiliyorlar ve bu benim için bir kabus
  9. nexyy

Anlık oturduğum binada 4 yıldır superonline fiberi 1000mb/s ile rahatça kullanıyorum fakat aceleye getirerek evi direk tuttum, tuttuğum yeni dairenin binasında malesef fiber alt yapı olmadığını gördüm bu uğraştığım işle çok önemli. Öncelikte şunları belirteyim ; - 4 Yıldır fiber kullandığım...
  10. nexyy

Steam Parama El Mi Koydu?

Maşallah forumda kimsenin fikri yok herlade
  11. nexyy

Steam Parama El Mi Koydu?

Bir steam hesabı satın almıştım yaklaşık 2-3 hafta boyunca kullandım oyun oynadım, cs2 da skin almak için cüzdanıma bi miktarda bir para yüklemek istedim, işlemi gerçekleştirdim bankamdan para anında çekildi steamde satın alma geçmişinde para "bekleniyor" ibaresinde 15 dakika kaldı ardından...
  12. nexyy

Sarjlı Elektirikli Süpürge Alacağım Fakat Çok Kararsız Kaldım?

Bütçe 10k-18k 3 marka arasında kaldım https://www.trendyol.com/tefal/ty99f1-x-force-flex-15-60-animal-230-air-watt-kablosuz-sarjli-dikey-supurge-p-349109436...
  13. nexyy

Bu monitörün 2. El değeri nedir?

Makul ya 2 sene önce 3bine aldım 2.5bine gitse iyi olur gene
  14. nexyy

https://www.epey.com/monitor/xiaomi-redmi-gaming-monitor-g24.html Buyur kral
  15. nexyy

Hiç 2. El bir ürün satışı yapmadım bu monitörü satmak istiyorum şuanki durumda ederi kaçtır? Tek sorunu kutusu olmaması bunun dışında sağlam çalışıyor.
Geri