Dostum beni anlamamışsın 2. fotoğrafa bakmanı istiyorum 2. fotoğraftaki yer gelince bütün usb cihazlarım devre dışı kalıyor algılanmıyorlar, şimdi biraz araştırma yapıp bunu buldum, birisi bir metin yazmış windows 11in son updatei yüzünden böyle bir hata çıkmış istersen incele...
Bilgisayarım bi anda çöktü ve kendiliğinden kapandı hata kodunu bile göremedim, sonrasında bilgisayarı açarken ilk baştaki hata geldi ve yeniden başlatttı yeniden başladığında otomatik onarım için hazırlanıyor geldi ve bu kısma geldi burdan sonra ne yapılması gerektiğini biliyorum FAKAT ÇOK...
Antalya muratpaşa bölgesinde yaşıyorum superonline fiber kullanıyorum fakat şuanda çok garip bir kesinti türüyle karşı karşıyayım internet 10-20 saniye var oluyor sonrasında 1 ile 2 dakika arasında kesinti oluyor hiç bir türlü bir yere bağlanmıyor bu olurken hem kablolu hem kablosuz ağdada...
Bugüne kadar çok kez bios versiyonumu düşürdüm/yüksellttim fakat bügün yapmayı denediğimde ollmuyor yani olmuyor anlamıyorum çıldırmak üzereyim olmuyor problem şu kendi websitesinden doğru bir şekilde bios cap dosyasını indirdim ve usb e attım fakat görseldeki gibi "İMAGE ROLLBACK SUPPPORT"...
TürkTelekom faturalı kullanıcısıydım tarifemin taadütü bitti ve beni sürekli aramaya başladılar taadüt yeniletmek için ben bunların hepsini red ettim hattıma hiç bir türlü sms alamıyorum turktelekom uygulamasına giricem sms istiyor sms gelmiyor kartla alışveriş yapcağım sms istiyor sms ulaşmıyor...
Discord'a farming sürecini webhook atıyor ondan olabilir
1747683098
Bir oyunda otomatik bir dungeon gbi bir şeyi geçmek için gece boyunca açık bırakıyorum full otomatik bir şekilde tekrarlıyor yaptığı şeyi
1747683540
Bu linkteki nedir tam olarak
1747683870
Dosya içerisindeki bir AHK macro...
8. sınıfın sonunda pandemi patladı kanka gitmedim, sonrasında hiç bir yerden aramadılar zorunluysa zorlamaları lazımdı beni
1747321406
Hala cevap alamadım, liseye hiç gitmedim açıktan bile okumadım
Liseye hiç gitmedim e devlette yoklama 7 ay sonra gözüküyor 2006 kasım doğumluyum ne yani şimdi ben 19 yaşında direk askerliğe mi gideceğim? fiziksel olarak hiç büyük gözükmüyorum 19 yaşında olduğuma kendim bile inanmıyorum ama durum bu bunu nasıl erteletebilirim hiç bir bilgim yok
https://www.virustotal.com/gui/file/6524ba35277d13b23d94ba285a8fb5ca7caf0c34f5d4f759a5b6d1b880632d4d/details
Virus total'de detaylı inceleme yapabilen biri bunun içinde tehlileki bir şey olup olmadığını bana söyleyebilir mi
Dosya bu sadece kırmızı sayısı çok çıktı diye trojan demek istemiyorum...