Arama sonuçları: *

• Users: nexyy
  • Order by date
  1. nexyy

İlk kredi kartıma başvurdum süreç nasıl işliyor

18 yaşıma gireli 5 gün oldu, maaşlı sigortalı çalışıyorum 6 aydır, garanti bankasına alıyorum maaşı. Bonus carda başvurdum başvuru süreci nasıl işliyor kaç günde bir güncelleme alırım.
  2. nexyy

Çözüldü✓ 60.000 TL civarında bir sistem topluyorum

Hocam neden hazır sistem almıyorsunuz
  3. nexyy

Yeni iphone telefonda uygulama indiremiyorum

Wp indirmeye çalışıyorum "Bu Apple Hesabı Henüz iTunes Store'da kullanılmadı." Diye bir hata çıkıyor "Gözden Geçir" seceneğine basıyorum ekranda daire çıkıyor dönüp duruyor bir türlü yüklenmiyor, internetteki çözüm videolarının hepsini denedim olmuyor bilen varmı çözümü
  4. nexyy

Roblox'a WARP ile girilmiyor

3 Saat öncesine kadar sorunsuz warp ile roblox girebiliyordum ama şuanda bir yavaşlık söz konusu ve erişim kuramıyorum, aynı şeyi yaşayan varmı
  5. nexyy

Bisikletle ceza yedim.

17 yaşında çocugun 700tlsine muhtaç oldu artık bu ülke, diyebilirdi kardeşim bak tehlikeli burası gitme uyarıyorum bir dahakine ceza yazarım diye yok vicdan yok bunlarda zaten işten çıkmışım yorgunum iyice moralim bozuldu bu olay yüzünden
  6. nexyy

Bisikletle ceza yedim.

kimlikten yazdılar 1728921381 çevirip kimlikten yazdılar 1728921454 1 yıldır aynı yerden işime bisikletle git gel yapıyorum onlarca kez polislerin önünden geçtim ilk defa başıma geliyor
  7. nexyy

Bisikletle ceza yedim.

Bisikletle işten dönerken tramvay yolunda gidiyorum diye 700tl ceza yedim, 17 yaşındayım, ceza kağıdında "tür : Motorlu bisiklet" yazıyor fakat ben normal bisiklet kullanıyorum itiraz edebilir miyim? nerden edebilirim?
  8. nexyy

Kulaklık alıcam bütçe 6k

Bu videonun 3:50 sine bak nova 5in mikrofonu Buda 7 plus'un bence nova 5 daha iyi gibi ama sendede ses böyle mi gidiyo?
  9. nexyy

Kulaklık alıcam bütçe 6k

mikrofonu aşırı kötü, bide nova 5in mikrofonu ile karşılaştır istiyosan incelemelerden
  10. nexyy

Kulaklık alıcam bütçe 6k

Wireless, hafif başı ağrıtmayan, mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum. Arctic nova 5 planlıyorum ama iyi mi? sizce 6k ya
  11. nexyy

Monitörüm arasıra git gel yapıyor

monitörün fişi çin fişi fakat yanında dönüştürücü göndermişler onla bağlıyorum 1726586807 yanında gelen kabloyu kullanıyorum fakat monitör 165 ama sadece 120 hz kullanabiliyorum keşke display port gönderselerdi
  12. nexyy

Monitörüm arasıra git gel yapıyor

Bilgisayarı dün kurdum monitörü filan bağladım ekran kartındaki hdim a ara sıra siyah ekran olup geri düzeliyor sebebi nedir
  13. nexyy

ACİL YARDIM Microsoft hesabı ile başka bir kullanıcı açamıyorum

Hesap ekleyin kısmına tıklayınca normalde microsoft hesabı girmeni ister fakat ben tıklayınca aşşağdaki gibi bir yer açılıyor
  14. nexyy

7700xt ekran kartı aldım bedava oyunları nasıl alabilirim

gaming gen tr
  15. nexyy

anlamadım kime atıcam faturayı mail olarak
  16. nexyy

Pc hocasının videosundaki bedava oyunları nasıl alabilirim
  17. nexyy

Hotmail uzantılı e postamı yanlışlıkla outlook a çevirdim

Hotmail uzantılı mailimi outlook a çevirdim 1 2 sene önce ve doğuracağı sebebi tahmin bile edemezdim, hotmail uzantısı ile kayıt olduğum oyuna binlerce lira para yatırmıştım outlook geçtiğimde oyun içi kayıtlı olduğum e postanın uzantısı hotmail olduğundan oyundan mail alalamaya başladım, oyuna...
  18. nexyy

22.559₺ değer mi sizce?

Bu sistem 18bin tlydi saniyede tükendi stoklar
  19. nexyy

Gaming Gen TR Hızı MÜKEMMEL

İşte olucam sanırım ben dağıtım günü o gün annem alır, umarım sağına soluna iyice bakıp fotoğraf çeker 😬 1726241284 10 milyon tl teklif aldım ondan yazıyorum
  20. nexyy

Gaming Gen TR Hızı MÜKEMMEL

Dün bu saatte aldığım sistem kargoya verilmiş bile üstelik özelleştirme yaptığım halde, başka bir firma tanıyor musunuz 1 günde montaj yapan? Hafta sonu araya girmeseydi eminim yarın elimde olurdu ama pazartesiyi beklemek zorundayım
Top Bottom