18 yaşıma gireli 5 gün oldu, maaşlı sigortalı çalışıyorum 6 aydır, garanti bankasına alıyorum maaşı. Bonus carda başvurdum başvuru süreci nasıl işliyor kaç günde bir güncelleme alırım.
Wp indirmeye çalışıyorum "Bu Apple Hesabı Henüz iTunes Store'da kullanılmadı." Diye bir hata çıkıyor "Gözden Geçir" seceneğine basıyorum ekranda daire çıkıyor dönüp duruyor bir türlü yüklenmiyor, internetteki çözüm videolarının hepsini denedim olmuyor bilen varmı çözümü
17 yaşında çocugun 700tlsine muhtaç oldu artık bu ülke, diyebilirdi kardeşim bak tehlikeli burası gitme uyarıyorum bir dahakine ceza yazarım diye yok vicdan yok bunlarda zaten işten çıkmışım yorgunum iyice moralim bozuldu bu olay yüzünden
kimlikten yazdılar
1728921381
çevirip kimlikten yazdılar
1728921454
1 yıldır aynı yerden işime bisikletle git gel yapıyorum onlarca kez polislerin önünden geçtim ilk defa başıma geliyor
Bisikletle işten dönerken tramvay yolunda gidiyorum diye 700tl ceza yedim, 17 yaşındayım, ceza kağıdında "tür : Motorlu bisiklet" yazıyor fakat ben normal bisiklet kullanıyorum itiraz edebilir miyim? nerden edebilirim?
monitörün fişi çin fişi fakat yanında dönüştürücü göndermişler onla bağlıyorum
1726586807
yanında gelen kabloyu kullanıyorum fakat monitör 165 ama sadece 120 hz kullanabiliyorum keşke display port gönderselerdi
Hotmail uzantılı mailimi outlook a çevirdim 1 2 sene önce ve doğuracağı sebebi tahmin bile edemezdim, hotmail uzantısı ile kayıt olduğum oyuna binlerce lira para yatırmıştım outlook geçtiğimde oyun içi kayıtlı olduğum e postanın uzantısı hotmail olduğundan oyundan mail alalamaya başladım, oyuna...
İşte olucam sanırım ben dağıtım günü o gün annem alır, umarım sağına soluna iyice bakıp fotoğraf çeker 😬
1726241284
10 milyon tl teklif aldım ondan yazıyorum
Dün bu saatte aldığım sistem kargoya verilmiş bile üstelik özelleştirme yaptığım halde, başka bir firma tanıyor musunuz 1 günde montaj yapan? Hafta sonu araya girmeseydi eminim yarın elimde olurdu ama pazartesiyi beklemek zorundayım