Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Reaksiyon skoru
210
Merhaba termal macun olarak thermal grizzly kryonaut almak istiyorum ama pump out olma riski laptoplarda daha fazlaymış onun yerine mx-6 mı almalıyım yoksa bütçeyi yükseltip Hyrdonaut mı almalıyım
ya da öneribileceiğiniz bir termal macun var mı?
Laptop: Acer Nitro 5 (i5 12450h, RTX 4050)

Faz değişimlilerden alabilirsiniz. Ptm7950 bakın isterseniz

Pump out sorununuz varsa termal macun bakmamalısınız. 3 aydır Thermalright Heilos kullanıyorum, sıcaklıklar şahane derecede, normalde 3 ayda termal macun eriyip gidiyordu. PTM7950 muadilidir, yurt dışından getirtmekle uğraşmazsınız. Tavsiye ederim kesinlikle, üstelik 4-5 yıl kadar bir ömrü var.

Pump out sorununuz varsa termal macun bakmamalısınız. 3 aydır Thermalright Heilos kullanıyorum, sıcaklıklar şahane derecede, normalde 3 ayda termal macun eriyip gidiyordu. PTM7950 muadilidir, yurt dışından getirtmekle uğraşmazsınız. Tavsiye ederim kesinlikle, üstelik 4-5 yıl kadar bir ömrü var.
ilk defa değiştireceğim pump out sorunum yok ama ileride yaşar mıyım emin olamadım bir de PTM7950 Türkiye'de yok sanırsam

Pump out sorununuz varsa termal macun bakmamalısınız. 3 aydır Thermalright Heilos kullanıyorum, sıcaklıklar şahane derecede, normalde 3 ayda termal macun eriyip gidiyordu. PTM7950 muadilidir, yurt dışından getirtmekle uğraşmazsınız. Tavsiye

Pump out sorunu nedir hocam?

Geri