tamam hocam sana göre para israfı olabilir ama allahın aşkına 750 ti dan 5060 a geçiyorum diyorum 40k verdim 5060 r5 5600 500 gb m2 ye sen burda para israfı...
hocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4...
param yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende...
sağol hacı
5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci...
Çoktan aldım oyüzden maalesef ve ayrıyeten oem paket olarak aldığım için 9060 seçemedim bende orda bi tık üzgünüm ama nasipte varmış 5060 ne diyeyim...
hocam dilim agresif geldiyse özür dilerim öyle bir amacım yok ama özellikle denemediğiniz ürün kart vs ne varsa önerirken kendiniz kullanmış olmalı yada...
oyüzden çok kısa baktım dedim kardo anakarta filan bakmadım yani ayriyeten bi amacı olmasada 3 4 site arasında geçiş yapmaz sırf istediği şeyleri bulmak...