Arama sonuçları: *

1. KYTECHNGAMING

Vdsl ve fiber kullanmak için modem önerisi

Anlayamadım ne demek istediğini
  2. KYTECHNGAMING

Fiber altyapıda modem değil router alınıyor.. Bütçe var ise Keenetic Titan Be7200 1760983981 Hopper DSL Ax3000 KN-3611 en ucuz bulduğun yerden al. N11 ve idefix kupon Telekom prime gibi bomuslae veriyor. Maliyetini dusurebiliyorsun.. 1760984032 Sadece Keenetic için yorum yapabilirim...
  3. KYTECHNGAMING

Hangi konuda? Tekrar yazabilir misin_ Geriye dönük her mesajı okuyamadım. Nedir altyapı?
  4. KYTECHNGAMING

DSL kullanmayacaksan KN-3811 de auynı cihaz ve daha uygun fiyatı. Aynı zamanda Keenetic Partner Çözüm Ortağıyım. Tedarik ve kurulum desteği vermekteyim. İlk mesaja tekrar geri döndüm. Henüz fiber gelmemiş. DSL ve fiber olarak en güzel cihaz şu anda bu. Ama Wi-Fi 7 DSL Keenetic'te gelecek...
  5. KYTECHNGAMING

Paşa paşa kullanırsın. 1760967769 İnsanlara doğruyu anlatmak çok yoruldum. :)
  6. KYTECHNGAMING

Yardım Router ile ping sorunu çözülür mü

Servis sağlayıcının sizi evden alıp istediğiniz oyun sunucusuna götürürken izlediği rota ve duraklar pinginizi belirler. Doğal olarak hiç bir modem/router bu rotayı değiştiremez ve pinginizi etkileyemez. Kablosuz oyun oynayanların yaşadığı ping problemleri ise modem/router'lar ile çözülebilir...
  7. KYTECHNGAMING

Yardım Modemim kırıldı, Modem önerisi

Ürün o evet. 2 Gigabit port AC1200 Wi-Fi 5 bir cihaz. Keenetic'in giriş seviyesi olacak DSL cihaz. Aynı listelemede mağaza adım var, kullanıcı adım ile aynı. Ama yine içtenlikle söylemek isterim 1500-2000 TL aralığında Hero DSL ya da Extra DSL KN-21112 bulunabilirse onu tercih edebilirsiniz.
  8. KYTECHNGAMING

Keenetic tarafında sadece önerim olur, Onda da ancak yeni gelen Explorer DSL'e yönelinebilir ya da ikinci el Hero DSL kovalardım şahsen.
  9. KYTECHNGAMING

Yapay zeka haricinde hep kişisel araştırmaları da eklemek lazım. Hopper DSL AX3000 çıktı. Daha yapay zeka öğrenemedi tabi 15 günde. Bütçe aralığının dışında olduğu için yazmamışta olabilir. :) Konu içinde 3000 TL ye kadar Wi-Fi 5 ekliyorsak, Speedster DSL yeni çıktı. Explorer DSL' de bir...
  10. KYTECHNGAMING

Keenetic Extra DSL ile Mercusys MR70X router nasıl bağlanır?

Burdaki mantık gibi baglayacaksin. Farklı iki DHCP olacak. Birinin lan portundan diğerinin wan portuna kablo ile baglayacaksin.
  11. KYTECHNGAMING

Yardım Evimdeki Ölü Bölgeleri Nasıl Canlandırabilirim

Ana cihaz yukarda, tekrarlayıcı aşağıda olacak. Tek cihaz ile mesh ağ olmaz çünkü.
  12. KYTECHNGAMING

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

Evet güzel bir çözüm olur.
  13. KYTECHNGAMING

1000Mbp Lan girişli Wifi Güçlendirici Önerisi

Bütçe çok rahat hareket edilebilir değil görünüyor.
  14. KYTECHNGAMING

❌İndirim Bitti! 🔥2584 TL - Grundig Vcc 2170 Toz Torbasız Süpürge Makinesi

Eksen'de mi Arctic distrübütörü olmuş. Güzel :D
  15. KYTECHNGAMING

🔥İndirim VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1.5 Metre 128'TL

Bence konuyu daha fazla 20-30TL ye kablo alın diye meşgul etmeyin. Daha fazla yorum yok çünkü abesti iştigal.
  16. KYTECHNGAMING

Bu şeye benzedi 4 tekeri var motoruda götürüyor Anadol'a binmeye devam et.
  17. KYTECHNGAMING

25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir. 1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.
  18. KYTECHNGAMING

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT7-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B00QV1F0RU?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1IT5KUKH5LVTT&dib=eyJ2IjoiMSJ9._lrkCxzUtEqwUNapyywh73CGzQBNv-zzOFFSgUv56NDckSuEGVy8m4N4XfkHrO0UljOKAGYSDenShg_ieV_S3uQDGAQDMsU9qJrYnymWFOTcCObpPLNEbT82n8Uv16VBaBa7vdguQW1MlGo...
  19. KYTECHNGAMING

Tam bir Cat8 olmadığı aşikar ama CAt6 kalitesi için hayli fazlasıyla güzel bir kablo.
  20. KYTECHNGAMING

Yardım TAAHHÜT BİTTİ

SFP girişi olan router/switch , SFP modul Genel olarak maliyetler ikisi birlikte en az 4-5 binden TL'den başlar diyebiliriz. Ayrıca çalışıp çalışmaması da önceki mesajımda söylediğim gibi, bilgi, bütçe, heves ile doğrudan alakalı.
Geri