Fiber altyapıda modem değil router alınıyor..
Bütçe var ise Keenetic Titan Be7200
1760983981
Hopper DSL Ax3000 KN-3611 en ucuz bulduğun yerden al. N11 ve idefix kupon Telekom prime gibi bomuslae veriyor. Maliyetini dusurebiliyorsun..
1760984032
Sadece Keenetic için yorum yapabilirim...
DSL kullanmayacaksan KN-3811 de auynı cihaz ve daha uygun fiyatı.
Aynı zamanda Keenetic Partner Çözüm Ortağıyım. Tedarik ve kurulum desteği vermekteyim.
İlk mesaja tekrar geri döndüm. Henüz fiber gelmemiş. DSL ve fiber olarak en güzel cihaz şu anda bu.
Ama Wi-Fi 7 DSL Keenetic'te gelecek...
Servis sağlayıcının sizi evden alıp istediğiniz oyun sunucusuna götürürken izlediği rota ve duraklar pinginizi belirler. Doğal olarak hiç bir modem/router bu rotayı değiştiremez ve pinginizi etkileyemez.
Kablosuz oyun oynayanların yaşadığı ping problemleri ise modem/router'lar ile çözülebilir...
Ürün o evet. 2 Gigabit port AC1200 Wi-Fi 5 bir cihaz. Keenetic'in giriş seviyesi olacak DSL cihaz.
Aynı listelemede mağaza adım var, kullanıcı adım ile aynı.
Ama yine içtenlikle söylemek isterim 1500-2000 TL aralığında Hero DSL ya da Extra DSL KN-21112 bulunabilirse onu tercih edebilirsiniz.
Yapay zeka haricinde hep kişisel araştırmaları da eklemek lazım.
Hopper DSL AX3000 çıktı. Daha yapay zeka öğrenemedi tabi 15 günde. Bütçe aralığının dışında olduğu için yazmamışta olabilir. :)
Konu içinde 3000 TL ye kadar Wi-Fi 5 ekliyorsak, Speedster DSL yeni çıktı.
Explorer DSL' de bir...
25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir.
1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.
SFP girişi olan router/switch , SFP modul
Genel olarak maliyetler ikisi birlikte en az 4-5 binden TL'den başlar diyebiliriz.
Ayrıca çalışıp çalışmaması da önceki mesajımda söylediğim gibi, bilgi, bütçe, heves ile doğrudan alakalı.