Vdsl ve fiber kullanmak için modem önerisi

bilgi almak için sorduğunuzu biliyorum ama fazla masumsunuz diye düşünüyorum o insanlar size her zaman ISS'nin verdiği modemi önermek zorundalar çünkü o marka için çalışıyorlar tam bütçenize uygun harika bir modem önerdik ki lady of ice bu konularda uzmandır
Amazon buda aynı ürün deme. Amazondan alacağım aynı ise?

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım, diğer arkadaşın dediği gibi oldu. Fiber geldiği zaman kendi modemleri dışında başka modem kullandırmıyorlar. Gerekçe de İp de sorun olmasın diyeymiş. Şu an bana vdsl destekleyen bir modem gerekiyor. Teşekkürler.
Paşa paşa kullanırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber altyapı Sp mi Tt mi Türksat mı? Kullanmanız için size router verecekler. Sp'de kul. adı ve şifre vermiyorlar diye biliyorum. Farklı cihaz kullanmanız biraz sıkıntı olabilir.
Kablosuzda 500 altı hız için 200 ve 100 gibi wifi6 ax1800 işiniz görür. (80 mhz destekli oluyor)
Kablosuzda 500 ve üstü hız için ax3000 ve üstü destekli (160 mhz destekli)
Tp-Link Deco X50-Dsl
https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...ps-kablosuz-ax-wi-fi-6-4-port-vdsl-modem.html
Keenetic Hooper Dsl Kn-3611 (Biraz bütçeyi zorlarsanız)
@KYTECHNGAMING arkadaş yardımcı olabilir; Keenetic düşünürseniz.

İnsanlara doğruyu anlatmak çok yoruldum. :)

Hocam merhaba. Konuyu anlamışsındır, tavsiye edilen modem BU ne dersiniz? Ne önerirsiniz?
DSL kullanmayacaksan KN-3811 de auynı cihaz ve daha uygun fiyatı.

Aynı zamanda Keenetic Partner Çözüm Ortağıyım. Tedarik ve kurulum desteği vermekteyim.

İlk mesaja tekrar geri döndüm. Henüz fiber gelmemiş. DSL ve fiber olarak en güzel cihaz şu anda bu.

Ama Wi-Fi 7 DSL Keenetic'te gelecek. Zamanı belirsiz. Fiyatı da belirsiz ama beklentim 6-7k olur. Sana kalmış. Şimdi mevcut modemini köprü modu yapıp router olan modeli de alabilirsin.

Aynı zamanda Keenetic Partner Çözüm Ortağıyım. Tedarik ve kurulum desteği vermekteyim.

İlk mesaja tekrar geri döndüm. Henüz fiber gelmemiş. DSL ve fiber olarak en güzel cihaz şu anda bu.

Ama Wi-Fi 7 DSL Keenetic'te gelecek. Zamanı belirsiz. Fiyatı da belirsiz ama beklentim 6-7k olur. Sana kalmış. Şimdi mevcut modemini köprü modu yapıp router olan modeli de alabilirsin.
Benim için bir öneriniz var mı hocam 1 git mevcut ben de

Hocam senden bir link rica etsem? Hangi ürünü almam gerekiyorsa hemen alıp geçeyim. Çok anlamıyorum ve zaman kaybetmek istemiyorum.

Türktelekom fiber 1 gbit hat mevcut hocam modem almayı düşünüyorum
Fiber altyapıda modem değil router alınıyor..
Bütçe var ise Keenetic Titan Be7200

Hocam senden bir link rica etsem? Hangi ürünü almam gerekiyorsa hemen alıp geçeyim. Çok anlamıyorum ve zaman kaybetmek istemiyorum.
Hopper DSL Ax3000 KN-3611 en ucuz bulduğun yerden al. N11 ve idefix kupon Telekom prime gibi bomuslae veriyor. Maliyetini dusurebiliyorsun..

Sadece Keenetic için yorum yapabilirim.
Zamanında çok satılan. Bir model olduguu hatirliyorum sadece.

Hocam çok bilgi sahibi değilim. Ama türk Telekom kullanıyorum. 75mb destekliyormuş alt yapı 6 aya fiber gelecekmiş.

O zaman şu an hem vdsl hem fiber destekleyen bir modem almak mantıksız diye anlıyorum. Direkt bir vdsl modem alıp geçmek mantıklı değil mi?
Turkcelle başvuru yapın binada bi kaç kişi en ucuzu o ve kullanıcı adı şifre vermez turkcell onlar pakete dahil modem takar kule tipi modem istersiniz buzdolabına benzeyen şuanda en iyisi o 700tlye 1k mbps alırsınız

Geri