Vdsl ve fiber kullanmak için modem önerisi

Fiber altyapıda modem değil router alınıyor..
Bütçe var ise Keenetic Titan Be7200
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hopper DSL Ax3000 KN-3611 en ucuz bulduğun yerden al. N11 ve idefix kupon Telekom prime gibi bomuslae veriyor. Maliyetini dusurebiliyorsun..

Sadece Keenetic için yorum yapabilirim.
Zamanında çok satılan. Bir model olduguu hatirliyorum sadece.
Kennetich'de VDSL olarak var :/

BIr daha ugrasmamak adına su modemdem almistim 1 sene önce. Su anda satışta görünmüyor bitmiş herhalde.

Turkcelle başvuru yapın binada bi kaç kişi en ucuzu o ve kullanıcı adı şifre vermez turkcell onlar pakete dahil modem takar kule tipi modem istersiniz buzdolabına benzeyen şuanda en iyisi o 700tlye 1k mbps alırsınız
700 tl ye vereceğini sanmıyorum turkcell in TT de fiber 980 di

turknet in standar fiber için verdiği modem kabloluda 1gbit desteklermi cat6 kablo ile bilgisi olan var mı nasipse ay sonu turknet geçicemde ona göre modem önerirmisin bana da @KYTECHNGAMING

700 tl ye vereceğini sanmıyorum turkcell in TT de fiber 980 di

turknet in standar fiber için verdiği modem kabloluda 1gbit desteklermi cat6 kablo ile bilgisi olan var mı nasipse ay sonu turknet geçicemde ona göre modem önerirmisin bana da @KYTECHNGAMING

Tv reklamlarını aç hocam bana inanmazsan kaldı ki Turkcellde çalışıyorum 700tl 1k mbps veriyor tv plus da alırsan 850
*Kendi altyapısında TT altyapısında taahhütsüz 100 veriyor maks

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım, diğer arkadaşın dediği gibi oldu. Fiber geldiği zaman kendi modemleri dışında başka modem kullandırmıyorlar. Gerekçe de İp de sorun olmasın diyeymiş. Şu an bana vdsl destekleyen bir modem gerekiyor. Teşekkürler.
Kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz onda sorun yok, kullanıcı adı şifre isteyin hemen verirler sorun çıkmaz ama şöyle bir durum var fiber abonelerine kurulum yaparken ekip kendi modemini kuruyor ve buna ayda 75TL kira istiyorlar. Abonelik devam ettiği sürece de hangi modemi kullandığınız fark etmeden o modem kirasını ödüyorsunuz. Modemi kullanmıyorum diyip iade etmeye çalışanlar falan var başaranlar da varmış diye duydum ama zorluk çıkarıyorlar o konuda.

Sana tavsiyem sağdan soldan bulabileceğin interneti çalıştırsa yeter mantığındaki VDSL modemlerden bir tane alın 300-400TL ye var öyle şeyler, fibere geçince sonrasına bakarsınız.

Kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz onda sorun yok, kullanıcı adı şifre isteyin hemen verirler sorun çıkmaz ama şöyle bir durum var fiber abonelerine kurulum yaparken ekip kendi modemini kuruyor ve buna ayda 75TL kira istiyorlar. Abonelik devam ettiği sürece de hangi modemi kullandığınız fark etmeden o modem kirasını ödüyorsunuz. Modemi kullanmıyorum diyip iade etmeye çalışanlar falan var başaranlar da varmış diye duydum ama zorluk çıkarıyorlar o konuda.

Sana tavsiyem sağdan soldan bulabileceğin interneti çalıştırsa yeter mantığındaki VDSL modemlerden bir tane alın 300-400TL ye var öyle şeyler, fibere geçince sonrasına bakarsınız.
Anladım tamamdır. Teşekkürler.

Geri