TURKNET e geçtim VDSL modem önerisi lütfen

Keneetic'den başkasını düşünmüyorum Adsl ve Vdsl için. Zamanında 100 200 TL'ye almıştık. Hala aynı modemi kullanıyoruz. Neredeyse her ay veya 2 3 ayda bir güncelleme alır ve kendini geliştirir. QoS ayarı mesela beni ilgilendiren bir konudur. Onun haricinde de trafik ağı eklediler. Keneetic sayesinde ping sorunlarından kurtuldum. Mucizevi bir modem. Alın aldırtın. Özellikle Keneetic Hopper'i.
Sadece pahalı dedim yoksa çok güzel

1500tl hem vdsl hem fiber modem zaten benim önerdiğimde

Arkadaşlar Merhaba yıllardır SuperOnline kullanıyorum. Bu ay taahhüdüm bitiyor ve Turknet e abone işlemlerimi tamamladım. Şu an VDSL destekliyor GİGAFİBER için başvurumu yaptım ve TurkNet modem vermiyormuş bu durumda bana VDSL modem önerisi yapabilir misiniz? Çok anlamıyorum desteğinize ihtiyacım var online oyun da ne kadar az gecikme yaşarsam o kadar iyidir bütçe max 3k bütçe 3k diye o direk pahalı modemler atmazsanız sevinirim anlattığım şekilde FP olursa mükemmel olur şimdiden teşekkürler
hocam selam aynı durumdayım superonline da son ayım turknete geçtiğinizde size kaç tl cayma bedeli kestiler acaba?

İki rakam yükselttip
hocam selam aynı durumdayım superonline da son ayım turknete geçtiğinizde size kaç tl cayma bedeli kestiler acaba?
Turknet 2500 tl kadar cayma bedelini karşılıyor zaten modemini felan iade et onun parasını karşılamaz ama cayma bedeli karşılar (aylık senin internet fiyatindan bedel olarak taksitle)

Vr300 daha iyi ben alırken ikisi aynı fiyatti

Vr400 almamıştım şuan hatırlamıyorum ama araştırma yaptığımda daha fazla özelliği felan vardı (hani şu bu özelliği vardı) diyemem uzun zaman oldu çünkü
Olabilir ben de bilmiyorum iki modeli o kadar. Birbirine yakınlar gibi. Ama v400'ün farklı versiyonları var onu hatırlıyorum. Ben de alalı epey oldu. Alternatif olsun diye atayım dedim yakın model görünce.

İki rakam yükselttip

Turknet 2500 tl kadar cayma bedelini karşılıyor zaten modemini felan iade et onun parasını karşılamaz ama cayma bedeli karşılar (aylık senin internet fiyatindan bedel olarak taksitle)
hangi modemi iade ediyorum anlamadım

Hangi firmadaysan onların taktığı ürünleri istiyorlar geri sende iade ediyorsun şubelere yoksa bide modem parası çıkarıyorlar
hocam ben şuan tv+ içerikli superonline kullanıyorum taahüt bittiğinde tv+ cihazını da geri alıyorlar mı yoksa tv+ kampanya ücreti mi ödüyoruz sadece

7-8 marka kullandım sorun yaşamadıklarım Tp link Kenetic ve asusta fena değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri