erturk.gg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 548
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Türknet'e, Millenicom'a veya Netspeed gibi VDSL sağlayıcılara geçecek & geçmiş olan kişilere VDSL modem önerisinde bulunacağım(Bu modemi eğer Superonline veya Türk Telekom'dan VDSL hizmet alıyorsanız da kullanabilirsiniz). Ürün diğer modellere göre ve özelliklerine göre uygun fiyatlı.
TENDA V1200-AC1200 VDSL İncelemesi
1. Modemin Görünüşü:
Modemin genel görünüşü bana kalırsa gamer'ların içinde güzel bir hissiyat uyandırıyor. Tasarım anlamında kimseyi üzmeyecek bir modem bana göre.
2. Teknik Detaylar:
Gelin modemin teknik detaylarına bakalım:
İyi yanlar:
Bu modem uzun kullanımda bana sorun yaşatmadı, özellikle online oyunlarda bana kalırsa performansı çok iyi. Ürünü yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım.
Bir incelememin daha sonuna geldik, eğer bir soru veya fikriniz var ise yazabilirsiniz.
Fotoğraf kaynağı: Donanım Haber
Satın alma linki: https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tenda-v1200-300-mbps-vdsl2-fiyati,560358963.html
TENDA V1200-AC1200 VDSL İncelemesi
1. Modemin Görünüşü:
Modemin genel görünüşü bana kalırsa gamer'ların içinde güzel bir hissiyat uyandırıyor. Tasarım anlamında kimseyi üzmeyecek bir modem bana göre.
2. Teknik Detaylar:
Gelin modemin teknik detaylarına bakalım:
İyi yanlar:
- Broadcom Yonga Seti bulunduruyor(Modemler için iyi bir Yonga).
- 1 Gigabit(1000MBps)'lik bir Ethernet girişi var.
- Modemde 4 adet 5dbi'lik antenler bulunmakta.
- Modem arayüzü bir çok ayar yapmanıza olanak veriyor.
- Wifi-5 standardını kullanıyor ve AC standartını destekliyor.
- USB Girişi: 4K çözünürlükte olan bir videoyu bile hızlıca telefonunza aktarmanıza olanak sağlıyor.
- Modem 2.4GHz yanında 5GHz'lik kablosuz ağı da desteklemekte.
- Stabil, sürekli restart atmanıza gerek kalmyan bir modem.
- Uzaktan erişime açabiliyorsunuz[TR-069](Bazı sağlayıcılar bunu istiyor).
- 2.4GHZ İle: 300MBps'ye kadar destekliyor.
- 5GHZ İle: 850MBps'ye kadar destekliyor.
- 5GHZ Bandının çekim alanı oldukça iyi.
- Kurulumu kolay.
- Modem arayüzündeki Türkçe çeviri biraz kötü, bazı hatalar var.
- Yoğun yük altında(Yayın Gibi) modem biraz fazla ısınıyor, fakat performansta sorun olmuyor.
- 2.4GHz Çekim alanı 5GHz ile aynı sayılır(5GHz'nin çekim alanı sanki daha bile iyi).
- Bu modemi alacaksanız cihazınızın 5GHZ Bandını desteklediğine emin olun, yoksa kablosuzda iyi performans alamazsınız.
- Arka tuşlar WPS ve Wi-Fi bantlarını açıp kapamanıza olanak sağlıyor.
- Antenlerin hepsi her yöne hareket edebiliyor, aşağı, yukarı, sağa, sola gibi.
- Ön tarafta herhangi bir özellikte sorun olduğunu anlayabileceğiniz çift renkli ledler bulunuyor.
Bu modem uzun kullanımda bana sorun yaşatmadı, özellikle online oyunlarda bana kalırsa performansı çok iyi. Ürünü yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım.
Bir incelememin daha sonuna geldik, eğer bir soru veya fikriniz var ise yazabilirsiniz.
Fotoğraf kaynağı: Donanım Haber
Satın alma linki: https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tenda-v1200-300-mbps-vdsl2-fiyati,560358963.html
Son düzenleme: