Birde bu kasanın içine konulan ekranlar varmış. Turzx galiba yanlış değilsem, hiç kullandınız mı öneriyor musunuz? Kullandığınız marka var mı ekran olarak...
Bende 16+8 lik model var. Kalınlık olarak baya fark ediyor haberin olsun. Ama ekran kartının kablosu direkt aşağı döndüğü için okadarda aslında önemli...
Doğru ama mesela yeni bilgisayar alacak birisi benim gibi hepsiburada üzerinden peşin fiyatına 9 taksit ile alırsa daha uyguna geliyor mesela taksite...
Anladım, arada çok fark oluyor mu cidden? Eğer öyleyse onu alayım derim de almışken güzel görünmesi için 16+12 olsun istiyorum birisi 24 pin kalın birisi...
Yok sadece şuana kadar 16+8 gördüm o da büyük ihtimal daha az tercih edildiği(kaliteden dolayı değil daha dar olduğu için) için gaming gecesine giriyordur...
Anladım. 16+12 olanı düşünüyorum almayı aslında. Almışken onu alayım diyorum. Sağlam gönül rahatlığıyla kullan diyorsunuz o zaman alırım hocam. Gaming...
Direkt imzam da zaten gözüküyor kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım estetiklikte katıyor öncelikle sana tavsiyem ekran kartı için 16+8 olanı alacaksan...
İstersem evde de montaj yapabiliyormuş ki bende öyle yaptırmayı düşünüyorum. Eski bilgisayarıma da bakım yaptıracağım adam gelmişken. Ekran kartı padleri...
Yani nekadar bilgililerdir bir şey diyemem ama senide kuşkulandirmak istemem. Montaj bitince evdeyken kasanın arkasını açar bi bakarsn kablolara. Ztn...