mcnalper isimli üyenin son içerikleri

1. mcnalper

Crimson Desert 1498 TL Eneba

Anladım hocam. Ya sistemin yanında öyle tabii de ama yine de kısılmak lazım artık biraz diye düşünüyorum :) bu arada crack ile işim olmaz bu saatten sonra hocam ya kolay kolay, pek tercih etmeyeceğim yani. Önceden de pek sıcak bakmıyordum da eski bilgisayarda öyle böyle yine kullanabiliyorduk :)
  2. mcnalper

Bu fiyat verilir mi peki hocam ya onu sorayım. Az para değil sonuçta.
  3. mcnalper

Alınabilir o zaman, çok teşekkür ederim.
  4. mcnalper

Pinleri Yamulmuş MSI X870e Tomahawk Anakartta Soket Değişimi Yaptırılmalı mı?

Anladım, ne bileyim hani kafam rahat olur diye düşündüm makul bir fiyat farkı var ise ama tabii kalkıp 10 bin TL derlerse aşırı mantıksız olur.
  5. mcnalper

Ya oynanışı biraz kafamı kurcalıyor. Klavye-mouse ile oynamak biraz bu oyuna göre değil gibi geliyor bana ama arada kaldım yani. :) 1788639208 Anladım :) sanki bu oyun dualsense’e daha uygun gibi geldi bana klavye mouse’tan çok :). Kafamı o kurcalıyor, klavye mouse ile rahat edebilir miyim...
  6. mcnalper

Oyunu alıp almama konusunda kararsızım. 1-2 saat gameplay izlemek lazım herhalde değil mi?
  7. mcnalper

Selamın aleyküm nasılsınız hocam? Servislerde şöyle bir durum olabiliyormuş. Makul ücret karşılığında anakartların hangi model yolladıysam yenisini sıfır kapalı kutu olarak yollayabiliyorlarmış böyle bir bilginiz var mı sizce varsa sorup öyle bir şey yaptırsam mı nasipse beni aradıklarında yani...
  8. mcnalper

Anladım, bende bu yola başvurdum zaten hocam. Yaptırıp kullanacağım ki tamir de etmiyorlarmış. Soket değiştiriyoruz komple dediler. Gönlüm rahat bir şekilde kullanırım yani. Gen5 ile gen4 fiyatı aynıydı aldığımda kampanya vardı. Hatta gen5 daha bile ucuzdu, gen4'e göre. O yüzden gen5 almayı...
  9. mcnalper

Bifurcation dediğiniz nedir bilmiyorum ama arkadaki USB4’ü devredışı bıraktığımda iki gen5 ve ekran kartı tam performans gösteriyor.
  10. mcnalper

Hocam muhtemelen servisten geleni kullanacağım ama gen5 SSD ve ekran kartı muhabbeti var. Birbirlerini kısıtlamamaları için USB4'ten fedakarlık edilen tek model X870E Tomahawk Wifi yada Tomahawk Max Wifi. Onun için bu anakartlara bakıyorum. Pek birbirlerini kıstlamayan, hepsini tam performans...
  11. mcnalper

Anladım yollayacağım bugün bakalım soket değişimi yapacaklarmış göreceğiz ne olacak. 1788515203 Bugün servisine yollayacağım hocam.
  12. mcnalper

Anladım hocam, o zaman almayım yeni ya bekleyim. Bugün kargolayacağım 7-10 gün içerisinde belli olacakmış eğer ellerinde yedek parça var ise.
  13. mcnalper

Anakartı komple sıfır verseler olur hocam da yok soket değişimi yapıyorlarmış ona da ben sıcak bakmıyorum. Yollayacağım soket değişimine ama kenarda tutacağım anakartı. Ben yeni aldığımı kullanacağım. Yedek gibi olacak çünkü sonuçta parasını ödüyorum başkasına satmak da parasını ödediğim malı...
  14. mcnalper

Hocam soket değişimi yapıyorlar zaten görüştüm ben garantiyle.
Geri