Sanki böyle bir değişim için X870 daha iyi olur gibi geliyor bana madem değiştireceğim X870 olsun tam olsun diyorum.
1782743275
Doğrudur da işte malum hocam bir kere hatalı yada alt kademe ürün alınca böyle oluyor :)
Doğrudur hocam :) Hoşuma gitti bu fikriniz ama dediğim gibi aldığıma değsin bu seferki onun şurasında bu eksikti o şunu bölüyorduya dönmesin iş diye dedim :) Bir kere alalım sağlam olsun yani :)
Doğrudur hocam. Benim şuan ki bilgisayarım 10 yıllık i5 6600, MSI GTX980 4 GB, anakart ise B150 Gaming M3 MSI mesela çok memnunum hala oyun dışı performansından ama anakartta şunu alacağım diyip karar kılamadım malesef hala.
Hocam beyaz çok düşünmüyorum açık konuşmak gerekirse sistemde sırıtır çünkü ve bu kadar bütçe verince Wifi olmalı diye düşünüyorum. Tomahawk için de çok ciddi şikayetler olduğunu gördüm ve duydum dünya çapında. Asus yada MSI düşünüyorum bende ilk tercih olarak. Sonrasında Gigabyte vs. gelebilir...
Peki hocam bu durumda ne öneriyorsunuz hangi anakartı almalıyım? Sistem belli, istediğim özellikler de belli. ATX düşünüyorum biliyorsunuz.
1782739183
Siz ne öneriyorsunuz hocam?
Tomahawk'da çok sorun yaşayanlar varmış. Bütçem 17 bin civarı maksimum. ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7 mantıklı olur gibime geliyor bana. MSI olsa daha iyi olur belki ama çok da önemli değil yani. Yeter ki problemsiz sıkıntısız kullanabileyim alacağım parçalarla yani. MSI MAG X870E GAMING MAX...
Adındaki extreme takısı sayesinde çift çipset barındırıyormuş. Problem olmadan X16 modunda kullanabilirsin ekran kartını diyor önerenler. E takısı varken. Bu durumda da ben bunlardan birini alırım öyle bir şey var ise eğer.
ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7 (ATX)
MSI PRO X870E-S EVO WIFI (ATX)...
Bu arada mesela Gigabyte X870 Aorus Elıte Wıfı7 Am5 Atx Anakart bunu düşünmüştüm. Çift M.2 SSD olunca ekran kartının gücünü ikiye bölüyormuş. ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7 (ATX) nasıl olur sizce? Çift M.2 SSD taktığımda ekran kartının veri yolu yarı yarıya (x8 moduna) düşüyormuş. Bu da...
Kapalı kutu değil açtım hocam ama elektrik falan verilmedi yani sıfır zaten. 7000'e aldım 7500'e koydum. 7000'e kadar vereceğim. Açma sebebim de anakartı gelir gelmez montajlamayacağım için kırık, parçalanık ise eğer iade etmem içindi. 14 gün içinde iade edebiliyoruz biliyorsunuz.
Anladım, t*cholay bilmiyorum reklama giriyor mu o yüzden sansürlü yazdım. Bu anakartı alıp sonrasında satanlar çok oldu falan demişler al dene eğer stabil çalışmıyorsa satarsın falan demişler de benim böyle bir şansım yok çünkü bilgisayarcı kuracak ama kafam rahat olsun istiyorum sorunsuz bir şey...
Yok hocam, hiç öyle şeylerle işimiz yok da ne undervolt, ne OC ile ama bu tip bir şikayet de gördüm kafamı karıştırdı açıkçası bu durum benim. :)
1782727010
Yapay zekaya sorduğumda böyle bir cevap verdi.