Merhabalar. 2K Oled monitör almayı düşünüyorum 280Hz. Bu iki modelin biri QD-OLED biri de WOLED farkları nelerdir? İkisinden hangisini önerirsiniz? Odamda bilgisayarı koyduğum masanın karşısında pencere var ve akşamüstü güneş batarken vuruyor bilgisayara, monitöre yani onun haricinde oda sürekli...
Merhabalar. Bu iki monitör arasında kaldım. Yapay zekaya sorduğumda odan zifiri karanlık ise XG27ACDMS serisi al ama ışık güneş yada ne bileyim lamba açık oturuyorsan XG27AQWMG al renkleri ACDMS daha canlı gösterir ama siyahları morumsu gösterebilir dedi açıkçası kararsız kaldım. AQWMG daha...
Anladım hocam, yapay zekaya sorduğumda ise odan zifiri karanlık ise ACDMS serisi al ama ışık güneş yada ne bileyim lamba açık oturuyorsan AQWMG al renkleri ACDMS daha canlı gösterir ama siyahları morumsu gösterebilir dedi açıkçası kararsız kaldım. AQWMG daha uygun gibi sanki bana çünkü ben...
https://wraithesports.com/products/wraith-studio-daydream-deskmat?_pos=1&_psq=deskmat&_ss=e&_v=1.0 Bundan sipariş verdim bende. Acaba sorun yaşar mıyım ki? Kronik sorunları olan bir mouse değil araştırdığım kadarıyla.