2500-3000 TL Fare Önerisi

mcnalper

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
3000
Merhaba, bu iki fareden hangisini önerirsiniz acaba? Ya da bunlardan başka önereceğiniz fare var mıdır? Şu anki farem Logitech G203. normalde palm şekilde tutuyorum. CS2'de fare biraz küçük geliyor diye sanırım işaret parmağım scrolla doğru kayıyor ve yüzük parmağım da çok rahat hissetmiyor dolayısıyla CS2'de claw şekilde tutuyorum gibi belki de bu durumdan dolayı. Bileğim de mousepad’e değiyor G203’de. 17-18 cm, 7.5-8 cm gibi el ölçülerim var. Şarjının mümkünse çok uzun gitmesini istiyorum. Elimi terletmemeli. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 2500-3000 TL. Uzun ömürlü olmasını isterim. Dediğim gibi önemli olan şarjın uzun gitmesi ve elimin rahat etmesi. Aynı klasmanda değil fiyatları aynı değil diyen arkadaşlar olacaktır haklılar da ama şunu düşünüyorum. 4000 TL'ye X1 V2 alırsam 800 mAh batarya var biliyorum da 2 yıl sonra bozulursa tamiri zor edilmiyor ise bu kadar vermeyip 500 mAh bir mouse alabilirim bütçeyi düşürüp beni üzer çünkü bu kadar yüksek fiyata mouse alıp iki sene sonra çöpe atarsam.

ATK Blazing Sky X1 v2.
VXE Dragonfly R1 Pro Max Wireless mouse.

Geri