Sistem benim değil hocam, şuankinden oldukça memnunum. Allah isteyenlere ve ihtiyacı olanlara nasip etsin inş. Kara düzen babamın 20 yıllık kasası ile...
hocam iz bırakmayan kaplamalardan yapabilirsiniz, garanti ihtiyacı olduğunda söker gönderirsiniz. Boyamak en mantıksız seçenek, taksit yoksa 3k fazla verip...
Hocam beyaz toplamanın olayı o yapacak bir şey yok. Her şeyin beyazı pahalı. Sen dua et NVIDIA cı değilsin. 5070Ti almaya kalksan beyaz diye 10k fazla...
Talep olduğu için aylardır hep fiyat aynı. Kasım ayı belki olursa olur onun haricinde zor gibi. Hepsiburada da tek avantaj word premium kart ile 9 taksit...
Maalesef beyaz vergisi diye bir gerçek var. 36'nın altına hiç düştü mü bilmiyorum ama Pure 9070XT çok şık bir kart. Gerçekten beyaz bir sistem istiyorsanız...
Eğer beyaz sistem topluyorsan pure modelini çek gitsin hocam. Bilindik satıcılarda 36 nın altına ben hiç görmedim aylardır 37 38 civarlarında takılıyor...
hocam ben ilk defa sistem topluyorum sistemi beyaz toplayacagim ama ekran karti konusunda merak ettigim seyler var 9070xt almak istiyorum ama sirf beyaz...