Sınır bir deger, kaliteli bir PSU ise iş görebilir. Bahsettiğim kartlar yükte 300W cekiyor genelde. Almadan once tüm parçalar ile yükte watt kullanımı...
750w PSU var şu anda kullandığım. AMD kanadına daha yakınım, VRAM artısı ile uygun fiyatlar yüzünden.
Intel fiyat ve vram ile beni çekiyor.
Apex Lagends...
Sizin söylediğiniz kartların fiyat bandında ikinci elde 3080, 4070(biraz daha pahalı), rx6800xt - 6800 gibi kartlar var. Güç tüketimleri yüksek o yüzden...
Elbette ki kadar belli. Sonuçta para neye yetiyorsa o. Full ayar oynamanın da o kadar farkı olacağını sanmıyorum. İster istemez de online oyunları herkes...
Tüm mesajları okuyosan böyle bir yorum yapmazsın açıkçası. İlk mesajımda da belirttiğim gibi, GPU'ların kendisi kötü değil, fiyatlandırmalar kötü. Diyelim...
Kimseyi takma. 1080p ultrada bir kac oyunda yetersiz kaliyor diye 8 GB alinmaz diye bir inanis var cok sacma. 8 GB vrame sahip bir kart 1080pde oyunlarin...
Gönül isterdi onbord takılmayı amma işlemci 14400F olduğu için, mecburen Gpu lazım. 😵
Daha önce RX 7600 8gb kullanıyor idim.
Nakit ihtiyacı için sattım. 😟...
Aynı düşüncedeyim durmadan VRAM isteyen oyunlar türedi birden. Eskiden korsana karşıydım, adamlar GPU üreticileriyle bir olmuş çakallık yapıp habire...