Arama sonuçları: *

1. artexalp

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX 5060 Eagle 14.999tl Beyaz Itopya

Rengi siyah olsa idi keşke
  2. artexalp

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

PSU marka model de EVGA 750 G3 müş 😁 şimdi baktım
  3. artexalp

750w PSU var şu anda kullandığım. AMD kanadına daha yakınım, VRAM artısı ile uygun fiyatlar yüzünden. Intel fiyat ve vram ile beni çekiyor. Apex Lagends oynamayı seviyorum, oda AMD kartları seviyor. Nvidia stabilliği de tartışılamaz
  4. artexalp

Elbette ki kadar belli. Sonuçta para neye yetiyorsa o. Full ayar oynamanın da o kadar farkı olacağını sanmıyorum. İster istemez de online oyunları herkes gibi oynuyoruz. Fiyatlar özelikle kafa karıştırıyor. 2.el e aslında açığım. Daha önce aldık kullandık. 2.el de sorun parayı nakit vermek...
  5. artexalp

8gb çöp ılınmaz diyenleri gördükçe Deli gibi kafamıza takıyoruz. 😂
  6. artexalp

Gönül isterdi onbord takılmayı amma işlemci 14400F olduğu için, mecburen Gpu lazım. 😵 Daha önce RX 7600 8gb kullanıyor idim. Nakit ihtiyacı için sattım. 😟 PC de karardı malum. B580 indirim olur alırım, biraz da Intel kanadını denetim dedim amma 12k-13k dan aşağı düşmedi. 5060 ve 9060xt ise...
  7. artexalp

Arkadaşlar, o zaman bütün mesajları okuduktan sonra benim kafam karıştı. Tamam 8gb az biliyoruz da ya para yoksa? Misal ben kredi kartı ile taksit almak istiyorum. Lakin aylık ödeme dengesi yüzünden Arc b580 12gb Rtx 5060 8gb RX 9060xt 8gb Yetmekte bütçeler. Hatta 5060 ile 9060xt için...
  8. artexalp

Çözüldü✓ RX 7600 Sizce Alınır mı

RX 7600 sahibiydim. Geçen hafta sattım. Daha 1 yıl garantisi vardır. Gigabayt modeli idi. Hiç bir sorun yaşamadım. Oyunlarda gayet stabil di.
  9. artexalp

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Bende çok zamandır bakıyorum. Fiyatları biraz daha düşer diye umut ediyorum. Hepsiburada 9 Taksit seçeneğini kullanmayı umut ediyorum. Şu anki sıfır Gpu modellerinde giriş seviyesinde 12gb olması rakiplerini çok zorluyor.
  10. artexalp

9 Taksit B580 Almak İstiyorum Fiyat Düşer mi ?

Merhabalar arkadaşlar. Nakit ihtiyacı sebebiyle RX 7600 8GB kartımı sattım. Şu anda PC kapalı. İşlemci 14400F. Hepsiburada Üzerinden 9 Taksit Gpu almak istiyorum. Lakin kafamdaki taksit miktarı 1.000 TL. Fiyat düşer diye bakıyorum amma hareket yok. Kafamdaki model de Sparkel B580. Fiyat...
  11. artexalp

🔥İndirim Fenerbahçe 25/26 Lacivert Forma 3824₺!

Beden kalmamış. Lacivert formanın kadın versiyonu lazım hanım için alcam
  12. artexalp

🔥İndirim Amazon Okula Dönüş İndirimleri(1-15 Eylül)

Rx 9060xt sıkışşsa güzel olur 😁
  13. artexalp

🔥İndirim Amazon Okula Dönüş İndirimleri(1-15 Eylül)

Ekran kartında indirim olur acep
  14. artexalp

🔥İndirim Sapphire RX 9060XT 8GB Pulse 15000TL

Kısmet Hocam hayatta her şey kısmet:)
  15. artexalp

İşin ucunda bütün kapılar bütçeye açılıyor. Her geçen gün de zam geliyor. Ne edeceğiz şaşırdık. B580 alacak idim 10bin e AMD kadar stabil değil diye vaz geçtim. 10bin dolaylarında bir şey alacağız artık
  16. artexalp

Eyvallah olay tamamen duygusal 🤑 cash para olamayınca alternatif seçenekleri değerlendirmek gerekiyor. Biraz daha uyguna rx7600 veya rx6750 gibi seçenekler var amma Rx9060 şu anda 1.gibi
  17. artexalp

2. El e bulaşmak istemiyorum. Nakit de olmadığı için faizsiz taksit avantajı cezbedici
  18. artexalp

10bin 15bin arası alınacak başka gpu ne olabilir ki ? 9 taksit avantajı da var. Hepsiburada alternatif tavsiyeniz yoksa ben almayı düşünüyorum.
  19. artexalp

🔥İndirim Hepsiburada'da Ekran kartlarında 1.000 TL kupon + peşin fiyatına 9 taksit

9 taksit avantajı çok iyi 9060xt8gb almayı düşünüyorum amma keşke ona da indirim gelseydi Not evet ben de 16 almak isterim amma fiyatlar yüksek. Bütçe 10bin 15bin Başka öneriniz varsa bekliyorum
  20. artexalp

🔥İndirim Hepsiburada'da Ekran kartlarında 1.000 TL kupon + peşin fiyatına 9 taksit

Alt fiyat aralığında indirim yok. 20bin üzerinde tek avantajı 9 taksit
Geri