Vdsl ve fiber kullanmak için modem önerisi

Zultan

80+
Reaksiyon skoru
159
Merhaba. Evimi taşıdığım yerde şuan vdsl mevcut 6 ay sonra fiber gelecekmiş. 6 ay sonra tekrar modem değiştirmek istemiyorum bu yüzden iki alt yapı destekleyen modem lazım, yardımlarınızı bekliyorum.
Bütçe: 4k mümkünse sorunsuz bir modem olsun.

Merhaba. Evimi taşıdığım yerde şuan vdsl mevcut 6 ay sonra fiber gelecekmiş. 6 ay sonra tekrar modem değiştirmek istemiyorum bu yüzden iki alt yapı destekleyen modem lazım, yardımlarınızı bekliyorum.
Bütçe: 4k mümkünse sorunsuz bir modem olsun.
Halihazırda alt yapı sahibi kendi modem harici pek izin vermiyor bilginiz olsun

Fiber altyapı Sp mi Tt mi Türksat mı? Kullanmanız için size router verecekler. Sp'de kul. adı ve şifre vermiyorlar diye biliyorum. Farklı cihaz kullanmanız biraz sıkıntı olabilir.
Kablosuzda 500 altı hız için 200 ve 100 gibi wifi6 ax1800 işiniz görür. (80 mhz destekli oluyor)
Kablosuzda 500 ve üstü hız için ax3000 ve üstü destekli (160 mhz destekli)
Tp-Link Deco X50-Dsl
https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...ps-kablosuz-ax-wi-fi-6-4-port-vdsl-modem.html
Keenetic Hooper Dsl Kn-3611 (Biraz bütçeyi zorlarsanız)
@KYTECHNGAMING arkadaş yardımcı olabilir; Keenetic düşünürseniz.

Fiber altyapı Sp mi Tt mi Türksat mı? Kullanmanız için size router verecekler. Sp'de kul. adı ve şifre vermiyorlar diye biliyorum. Farklı cihaz kullanmanız biraz sıkıntı olabilir.
Kablosuzda 500 altı hız için 200 ve 100 gibi wifi6 ax1800 işiniz görür. (80 mhz destekli oluyor)
Kablosuzda 500 ve üstü hız için ax3000 ve üstü destekli (160 mhz destekli)
Tp-Link Deco X50-Dsl
https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...ps-kablosuz-ax-wi-fi-6-4-port-vdsl-modem.html
Keenetic Hooper Dsl Kn-3611 (Biraz bütçeyi zorlarsanız)
@KYTECHNGAMING arkadaş yardımcı olabilir; Keenetic düşünürseniz.

Hocam çok bilgi sahibi değilim. Ama türk Telekom kullanıyorum. 75mb destekliyormuş alt yapı 6 aya fiber gelecekmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

75 tl bedelle fiber modem verecekler
O zaman şu an hem vdsl hem fiber destekleyen bir modem almak mantıksız diye anlıyorum. Direkt bir vdsl modem alıp geçmek mantıklı değil mi?

Tt'de farklı cihaz kullanabiliyorsun; kul. adı ve şifre veriliyor. Çoğu kişide kullanıyor zaten.

Tt'de farklı cihaz kullanabiliyorsun; kul. adı ve şifre veriliyor. Çoğu kişide kullanıyor zaten.
Hmm. Diğer arkadaş farklı bir cihaza izin verilmiyor diye yazdı ama, bende emin olamadım şimdi ne tavsiye edersin ne yapayım?

İstediğiniz internet gruplarına girin istediğiniz internet hakkında iyi bir bilgi sahibi olan birisine sorun size direkt Keneetic modemini önerecektir tam bütçenize uygun Keneetic 3610 cihazını alın uzun yıllar kullanın

İstediğiniz internet gruplarına girin istediğiniz internet hakkında iyi bir bilgi sahibi olan birisine sorun size direkt Keneetic modemini önerecektir tam bütçenize uygun Keneetic 3610 cihazını alın uzun yıllar kullanın
Hem vdsl hem fiber destekliyormu hocam? Eğer öyleyse link paylaşma şansınız varsa süper olur.

Geri