Arama sonuçları: *

1. yusuf7878

DDR4'ten DDR5 Anakarta geçmek mantıklı mı?

Bana kalırsa pek gerekli bir şey değil. DDR4'den DDR5'e geçince bir şey değişmedi bende. Işlemci destekliyorsa 5600mhz'e çıkılıyor zaten h610 ile.
  2. yusuf7878

🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

Dış tasarım eski kalıyor. İç tasarım'da nispeten eski özellikle modüler versiyonunda. Zaten delta'nın son kullanıcıya oynama gibi bir amacı pek yok.
  3. yusuf7878

9070xt ve 7500f uyumlu mu

Gen5 üzerinden alınan dönüştürücü kaliteliyse sorun olmaz lakin gidipte çoklayıcı bağladılarsa kablonun çok ısınma veyahut erime şansı var.
  4. yusuf7878

Biliyorum hocam kapak kısmını anlamadım. PSU'nun uzunlugu biraz fazla yüksekliği veya genişliği değil. Onlar standart zaten.
  5. yusuf7878

Nasıl yeterli seviyede? Watt olarak dediğiniz geçerli olsada PSU'da yalnızca 2 adet PCI-e çıkışı mevcut. Ekran kartı 3 girişli. Tam bakın. Ya dönüstürücü alınacak veyahut çoklayıcı. Gen5 üzerinden dönüştürmek en mantıklısı.
  6. yusuf7878

50k bütçe sistem nasıl

650W lakin o etiket hilesi muhtemelen. Grup regulasyondan dolayı 650W değil. 12v bobininin küçüklüğunden dolayı kayıp vardır. 650W modelinde DC-DC mavcuttu. 650W'lık modeli kotu olmasada 750W'lık modelinde noname kapasitörler mevcut ikincil kisimda. Kasayı vento veya MSI yapmak daha mantikli.
  7. yusuf7878

PSU ile ekran kartı uyumsuz.
  8. yusuf7878

Arka kapak kısmı neresi hocam. 1761334528 Normalde 3 yıl diye biliyorum ben lakin Türkiye için nasıldır bilmiyorum. Burda da 3 olabilir.
  9. yusuf7878

🔥İndirim R5 7500f + Rx 7800 XT Kalite Parça Hazır sistem 43.000 TL !🔥

PSU sonradan değiştirilebilirse iyi olabilir. PF700'ün 2 tane sürümü var. Artık hangisi denk gelirse. Veyahut kasa Vento ile değiştirilmeli.
  10. yusuf7878

Uygun atx kasa önerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-nzxt-h6-flow-cc-h61fw-01-3-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909471.html https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-pano-m100r-pz-4-argb-fanli-beyaz-micro-atx-oyuncu-bilgisayari-fiyati,645046017.html Bu sadece mATX destekliyor.
  11. yusuf7878

Delta'nın korumalarının testi yok lakin öyle bir durum olacağını pek sanmıyorum.
  12. yusuf7878

Delta için değil o. FSP dagger pro için.
  13. yusuf7878

Hayır, yanma gibi bir durum olmaz. En fazla ekran kartı ciddi bir spike atarsa 12v hattının voltajı çok fazla düşüp bilgisayar kapanabilir. Eski üniteler spike konusunda şimdiki kadar sıkı değil. (o belli değil bu arada. Test yok elde ama muhtemelen öyledir diye düşünüyorum.)
  14. yusuf7878

5070 Tİ için yeni nesil bir PSU almanız daha mantıklı.
  15. yusuf7878

12v hattında OCP var lakin OCP yükseğe ayarlı olduğundan 12v hattına çok fazla yüklenilsede OCP devreye girmiyor. Yani yok. Voltajı çok düşürüyor PSU. OPP'de yüksek ayarlı. Yani oda düzgün değil.
  16. yusuf7878

80+Bronze 550W 9060XT için yeterli olur mu?

Yeterli.
  17. yusuf7878

Artık kaplamalar/bloobların çatlamasından veyahut kapasitörlerin eskimesinden dolayı ESR değerinin artmasıyla, bobinler daha çok zorlanıyodur. CW normal. Cızırtı kablo tam uymuyorsa gelebilir.
  18. yusuf7878

Yorulma değil de koruma eşikleri nedeniyle 12V hattına aşırı yük binmesi durumunda PSU hemen korumaya girmez(muhtemelejn hiç girmez). Sistem çalışmaya devam edebilir. Risk şansı var lakin pek sanmıyorum o sistemlerle olacağını. 1761247995 Bayağı eskiymiş. ATX 2.03 1998'de çıktı.
  19. yusuf7878

Muhtemelen yeter. Fanı biraz sesli onu söyleyeyim.
Geri