Arama sonuçları: *

1. T

Rtx 5070 ryzen 7 7800x3d bu sistem alınır mı?

Beyaz kasa düşünüyorsanız bu kasanın dizaynı hoşuma gidiyor hem ucuz hemde çok tercih edilen havadar bi kasa Zoko amiral
  2. T

Eksta ssd alırsınız bu kadar vermeye gerek yok bence
  3. T

Akvaryum yapıda olmadığı rgb olsa da göze pek hitap etmiyor Akvaryum kasa gibi durmuyor, beklentinize göre seçin serin mi çalışsın yoksa göze mi hitap etsin?
  4. T

Kasa hava akışı ve genişlik olarak gayet güzel ve kaliteli eğer benim gibi ışıl ışıl disko topuna benzeyen kasaları değilde sade ve hava akışı iyi kasa tercih ediyorsanız değiştirmenize gerek yok.
  5. T

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucudan anlayan varmı?(Takma ve uyumu)

Uyumunda bi sorun yok gibi am5 destekliyor kutunun içindeki poşetlerde, üzerinde am5 yazanları kullanacaksın genelde 4 tane kauçuk yükseltme aparatı ve 2 tane kulenin oturduğu metal plaka olur zaten yerleri hemen hemen bellidir. Adreslenebilir olmasına pek yorum yapamıyorum Asrock marka...
  6. T

BF6 Performans Sorunları ve Sistem Yükseltme Önerileri

Pek takip etmiyorum hazır sistemleri hem etmekte çok zor anında stok eriyor. Sürekli takip ederseniz hem fiyat algısı oluşur hemde içinize sinerek alırsınız düşük bütçede 7500f / 6000 mhz üzeri cl si düşük ram / güncel ekran kartlarından en az 12 gb bu örnekleri verebilirim.
  7. T

Bütçe ne kadar? Hep rekabetçi mi oynuyorsun yoksa arada grafik isteyen oyunlar da oynuyor musun? Şu sıralar en mantıklısı hazır sistemler zamlanmadan bi tane kapmak olur.
  8. T

en mantıklı seçenek ddr5 geçmek önce onu belirteyim ama bütçe yoksa ve ddr4 te kalınacaksa pek bir kurtarır yolu yok ddr4 iyi işlemciler çok pahalı, ram ekle desek 3200 mhz ram dual channel olsa max 10 fps falan etki eder ekran kartı değiş desem psu da değişecek haliyle ayrıca ayarları düşürünce...
  9. T

Dijital oyun kodu nasıl satılır

evt. fakat 2600 verecek adam zaten gider alır fiyatta birşeyler yapman lazım.
  10. T

Dijital oyun kodu nasıl satılır

Sarı ve kırmızı siteye koy?
  11. T

Sistemimde aşırı drop ve hiç akıcılık yok

bios zaten 10 fps gibi oluyor pek mantıklı bir örnek olmadı. Bu tarz problemler olabiliyor amd ekran kartlarında, bende yaşamıştım ayarları kapatıp açarak şuan dengeyi buldum. Sorunun büyük kısmını windows ayarları yapıyor oyun modu olsun, pencereli ekran ayarları olsun, donanım hızlandırma...
  12. T

Öneri KYK Kredi Alınmalı mı?

Ben almıştım hala ödüyorum. Olsa yine alırım havadan parayı sana şuanda ailen dışında kimse vermez. Mezun olduktan sonra 2 yıl ödeme yapmana gerek yok daha sonrasında ödeme yapmazsan yapmadığın gün başına faiz biniyor toplamına değil o ayki para bazında mesela 3000 ödemen var o ayki faiz bedeli...
  13. T

Valorantta 1000 FPS alıyorum ama takılmalar yaşıyorum.

evet herhangi bi sunucuda oyundayken takılma olduğunda olay görüntüleyicisinde soruna dair kırmızı bi ünlem çıkar sorunun kaynağını söyler bi kontrol edin anlamıyorsanız açıklama kısmını ss veya kopyala yapıştır yapın yardımcı oluruz.
  14. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

O bugla bende karşılaşmıştım. Ne denediysem düzelmedi en son ethernet kablosunu kasadan cikardim wifi ile bağlanıp denedim oldu wifi yoksa kabloyu söküp bi 10 dk bekledikten sonra takıp deneyin.
  15. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

bence amacı bullylemek konu açıpta yardımı bu kadar reddeden bir kimse olamaz :D:D
  16. T

Yardım Sıvı soğutucu fanları hep 1000rpm dönüyor

biostan smart fan ayarlarına bi göz atın. video.
  17. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

elle ayar girme expo profile 1 yap f10 yap evet yap çık
  18. T

Valorantta 1000 FPS alıyorum ama takılmalar yaşıyorum.

olay görüntüleyicisinde kırmızı ünlem realtek family 2.5g hardware error alıyor musunuz?
  19. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

formatlarında mailini kullanıyorsan yükleme ekranında soruyor şu tarihteki windowsuna dönmek istiyor musun diye onu dene
  20. T

Çözüldü✓ 7800x3d ile donma yaşıyorum

bu sarı ünlem ben kırmızı ünlem demiştim.
Geri