Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

Reaksiyon skoru
12
Ana kartım Asus aura prıme b650m k. Modeli Ram MHz yüzkseltim bide Asus aura yaptım kaydedip çıktıktan sorna 30 saniye sorna işlemci fanım hızlandı ekran kartı fanları durdu birkaç dk bekledim belki açılır diye ama açılmadı elimle ekran kartı sıcaklığını kontrol etim ısnmıştı bende kapatın şimdi gene ekran gelmiyo

Son düzenleme:
Ana kartım Asus aura b650m k. Modeli Ram MHz yüzkseltim bide Asus aura yaptım kaydedip çıktıktan sorna 30 saniye sorna işlemci fanım hızlandı ekran kartı fanları durdu birkaç dk bekledim belki açılır diye ama açılmadı elimle ekran kartı sıcaklığını kontrol etim ısnmıştı bende kapatın şimdi gene ekran gelmiyo
Anakart modelini yanlış yazmışsın rami yazmamışsın expo açmışsın pc açılmıyor diyorsun gökten vahiyle gelmeyecek bu bilgiler expo açıp sistemi yeniden başlattığında 2 3 dakika ram trainingde kalır sonra açılır eğer açılmadıysa ramler bu hızı kabul etmemiş demektir. Biosa gir expo kapat kaydet.

Anakart modelini yanlış yazmışsın rami yazmamışsın expo açmışsın pc açılmıyor diyorsun gökten vahiyle gelmeyecek bu bilgiler expo açıp sistemi yeniden başlattığında 2 3 dakika ram trainingde kalır sonra açılır eğer açılmadıysa ramler bu hızı kabul etmemiş demektir. Biosa gir expo kapat kaydet.
Parioy viper 16 GB 6000 mhz yaptım ramlerimin kaldırdığı kadar ama ayar yerinin bi altında bir şey vardı 3000 MHz onu ayarladım bide işlemcim amd ilk açtığım zaman Expo aldım çalıştı şimdi neden yapsınki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parioy viper 16 GB 6000 mhz yaptım ramlerimin kaldırdığı kadar ama ayar yerinin bi altında bir şey vardı 3000 MHz onu ayarladım
Bİosum açılmıyor ana kartım arkasında bios yazan tuş var o bios açıyormudur

Son düzenleme:
Parioy viper 16 GB 6000 mhz yaptım ramlerimin kaldırdığı kadar ama ayar yerinin bi altında bir şey vardı 3000 MHz onu ayarladım bide işlemcim amd ilk açtığım zaman Expo aldım çalıştı şimdi neden yapsınki

Açmaz o bios update için pcyi kapat psunun şalteri indir bios pilini sök 2 dk bekle tekrar tak aç pcyi biosu sıfırlayacaktır

ama ayar yerinin bi altında bir şey vardı 3000 MHz onu ayarladım açılmama sebebi buydu sıfırladın düzeldi expo aç geç karıştırma biosu

ama ayar yerinin bi altında bir şey vardı 3000 MHz onu ayarladım açılmama sebebi buydu sıfırladın düzeldi expo aç geç karıştırma biosu
IMG_20251028_225655.webp

Fclk yi 3000mhz yaptım üsteki 6000mhz yaptım

IMG_20251028_225655.webp

Fclk yi 3000mhz yaptım üsteki 6000mhz yaptım
Şimdi tek üstekini yapsam rem Lee düzelirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler