Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Öncelikle geçmiş olsun ama ehliyetsiz araç kullanıyosun, üstüne aracın sigortası yok yaptığın şeyin izahı yok vallahi. Yine de burada ehliyetin, sigortan olmasa dahi karşı taraf haksızsa hak talep edebilirsin. Ehliyet ve sigorta olmadığı için onların cezasını ödeyeceksin, araç trafikten men...
  2. Faveouls

İPhone 13 Sürekli Wifi Kesiliyor.

Bende IOS güncellemelerinden sonra düzeldi. Senin sorunun acaba kullandığınız modemle alakalı olabilir mi?
  3. Faveouls

Öneri 8K hz (kablosuz) raporlamaya sahip mouse önerisi

Revo uninstaller gibi programlarla kaldırsan da gitmiyor mu? Silinince tekrar mı yüklüyor kendini.
  4. Faveouls

Yardım Nk250 vs 250sr bu ikisi arasında kaldım

Tutuş dediğin şeyin motorla pek bir alakası yokki. Senin kullanım şekline ve lastiğine bakar. tabii ki elektronik destekler yardımcı olur ama senin alacağın bu bütçedeki motorlar aynıdır ne tcs var ne de o tarz bir şey. Sadece ABS koyuyorlar o da ne kadar işlevli tartışılır çinli-hint motorlarda...
  5. Faveouls

7.5K Hawk fab v4 koltuk aldım geçmiş mi olsun?

Senin bileceğin iş o zaman. Yatırayım, ayağımı uzatayım, yatayım koltuğun üstünde diyosan al ona göre de yastık koyup bi şey koyup ayarlarsın. Öbür türlü benim önerim güzel bi ofis/yönetici koltuğu.
  6. Faveouls

Sırt ayarı yapmana gerek yok ofis koltuğunda, ne kadar yaslanırsan ona göre şekil alıyor. Oyuncu koltuklarına göre daha sağlıklı sırt boyun açısından. 7-8000TL'e satılan oyuncu koltuklarında dümenden bel yastığı, boyun yastığı gönderiyorlar ne ergonomi var ne rahatlık. Sırtın boynun ağrıya...
  7. Faveouls

Ben de alalı daha 1 hafta falan oldu. Geçtiğimiz cuma günü incehesap inidiriminden aldım 7000TL'e. Bu cuma günü de 6700TL'e düşmüştü. Vallahi iade alsalar gönderirdim geri. Fiyatı 6500-7500 arası değişip duruyor. Farklı markaların kumaş koltuklarına bakılabilir ya hatta Seduna thunder pro var...
  8. Faveouls

Çözüldü✓ 9 ay mining yapılmış msi gaming x 3070 alınır mı?

Alınır neden alınmasın, fiyata bağlı.
  9. Faveouls

Oyuncu Koltuğu Arıyorum Bütçem 6-7k FP Ürün olursa sevinirim

Kankam perde de yok gibi nasıl oturuyosun orda ışık vuruyorken
  10. Faveouls

Işlemci 8 çekirdekli 4.20 kullanılıyor normal mi

O base clock hızı, asıl hız bak solda yazıyor 4.80Ghz. Bende de 3.80 yazıyor ama bak 5 küsür ghz'de geziyor işlemci hızı.
  11. Faveouls

Robloxu nasıl oynayabiliriz

YogaDNS indir ayarları da bu şekilde yapıp kullan. Bende goodbyedpi programı arada çalışmıyordu buradan bu şekilde ayarlayıp kullanıyorum çok iyi.
  12. Faveouls

Play Store Bakiyesi ile Discord Nitro Almak

Türkiye'ye kapandıysa mantıki olarak ödemeleri de Türkiye hesaplarından yapamazsın diye düşünüyorum. VPN açsan bile ödeme yaptığın kart Türkiye'ye bağlı.
  13. Faveouls

🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 5.899 TL / 1650W 7.199 TL

Zamanında gittim Raijintek Cratos 850w aldım 5000TL'e ya. Ne saçma sapan bi pazar bu.
  14. Faveouls

HBO Max Türkiye AÇILDI !🎉🎉

Aynı durum bende de vardı. Hiç uğraşamam dedim izlediğim dizi vs. vardı BluTV'de, gittim 4K versiyonunu aldım. 1 ay'a hallolur zaten hepsiburada premium olayı oradan devam ederim.
  15. Faveouls

Mobilde de aynı ya, sanırım yoğunluk vs. bi şeyler var.
  16. Faveouls

Bende önceden kalma blutv üyeliği vardı, hepsiburada üzerinden max'a yönlendiriyor o zaman da hata veriyor girişte. Aynı hesabıma giriş yapınca da direkt site üzerinden üye ol diyor. Üye ol diyorum yine hata yine hata. Bunun çözümü nedir?
  17. Faveouls

Cs2 2 tane battlepas alınca x2 kasa alabilir miyiz

evet mantıklı
  18. Faveouls

Cs2 2 tane battlepas alınca x2 kasa alabilir miyiz

Evet alabilirsin
  19. Faveouls

North bayou f80 Vs h100 hangisini alınmalı?

F80 kullanıyorum tavsiye ederim. H100 tam bir cingan kasa h100 gibi duruyor. F80'in görünümü daha güzel, ayarlama açısı da gayet yeterli.
Geri