Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim. Hocada kendini haklı çıkaracak şekilde yanlış sahte bir tutanak hazırlamış, sanki arkasından geliyormuşum gibi birde 3 şahitim var diyor. Arabanın tampon çizik sadece ama illa 0 olsun diyorlar.

Trafik hakkında yetkili meslekli bir tanıdığa sorduğumuzda sen sadece ehliyetsizlik cezası ödersin ama elinde kamera kaydı varsa yaralandığın dişin kırıldığı vs için hastane masrafları için tazminat açarsın zaten hatalı onlar kendileri de biliyor dedi. Normalde arabanın masrafını yapmaya anlaştık ancak arkamdan okula rezil ettikleri için yalan haberler ile onurumu zedelemeye çalıştıkları için canımı sıktı. Olayın üstünden 3 gün geçti şuan 4. Gün. Konu troll değildir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun

Yaw bi sus ya bi sus koruyucu ekipmanlardan yiyeceği Max ceza 20k ehliyetten de 20 yiyecek toplam Yiyeceği ceza 40.000tl eğer dediği gibi olaysa 80.000tl yukarısı tazminatı var alıp 40.000tl sini cebine atar dişini fln yaptırır yarısına yine yarısı kalıyor
Yok biro ona göre ehliyet yoksa can alıyorsun.

Yaw bi sus ya bi sus koruyucu ekipmanlardan yiyeceği Max ceza 20k ehliyetten de 20 yiyecek toplam Yiyeceği ceza 40.000tl eğer dediği gibi olaysa 80.000tl yukarısı tazminatı var alıp 40.000tl sini cebine atar dişini fln yaptırır yarısına yine yarısı kalıyor
kimseyi yaralamamış kendisi yaralanmış polis cezasını yazar sonrasında davasını açar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok biro ona göre ehliyet yoksa can alıyorsun
Ona göre zaten kadınlar başörtüsü de takmaması gerekiyor ama bayramlık ağızımı açmak istemiyorum

Beyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim. Hocada kendini haklı çıkaracak şekilde yanlış sahte bir tutanak hazırlamış, sanki arkasından geliyormuşum gibi birde 3 şahitim var diyor. Arabanın tampon çizik sadece ama illa 0 olsun diyorlar.

Trafik hakkında yetkili meslekli bir tanıdığa sorduğumuzda sen sadece ehliyetsizlik cezası ödersin ama elinde kamera kaydı varsa yaralandığın dişin kırıldığı vs için hastane masrafları için tazminat açarsın zaten hatalı onlar kendileri de biliyor dedi. Normalde arabanın masrafını yapmaya anlaştık ancak arkamdan okula rezil ettikleri için yalan haberler ile onurumu zedelemeye çalıştıkları için canımı sıktı. Olayın üstünden 3 gün geçti şuan 4. Gün. Konu troll değildir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Öncelikle geçmiş olsun ama ehliyetsiz araç kullanıyosun, üstüne aracın sigortası yok yaptığın şeyin izahı yok vallahi. Yine de burada ehliyetin, sigortan olmasa dahi karşı taraf haksızsa hak talep edebilirsin. Ehliyet ve sigorta olmadığı için onların cezasını ödeyeceksin, araç trafikten men edilecek üstüne. Geri kalan tazminat işi için adam akıllı karşılıklı tutanak tutmanız lazım.

Olay yerinden de kaçmışsın kazadan sonra. En azından polis çağırsan o kırılan dişinin parasını, vücudundaki diğer hasarların ve motoruna gelen zararın tazminatını alırdın kaza sonrası sağlık raporu alarak ve doğru dürüst tutanak tutturarak. Muhtemelen en kötü ihtimalle alacağın tazminat ile ödeyeceğin ceza aynı olurdu hatta sende oluşan hasara göre daha fazla da olabilirdi tazminatın. Olay yerinden kaçmakla hata etmişsin. Dediğim gibi ailenle vs. konuşturup doğru düzgün tutanak tutturup tazminat al eğer ki haklıysan ve karşı taraf hatalıysa.
(Kamera kaydını al, tutanağı düzelttir, cezalarını öde, tazminatını da al)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri