Almanya
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
Geçmiş olsunBeyler okul çıkışı tanımadığım bizim okuldan bir hoca ben ana yoldan giderken tahliye yoldan 2 şeridi kaplayacak şekilde çıktı ve beni devirdi. 2 dişim kırık çok ağır yaralandım Kaskım yoktu. Ehliyetde yoktu ve sigorta 1 hafta önce bitmiş yeni haberim oldu. Ben kazadan sonra olay yerini terk ettim. Hocada kendini haklı çıkaracak şekilde yanlış sahte bir tutanak hazırlamış, sanki arkasından geliyormuşum gibi birde 3 şahitim var diyor. Arabanın tampon çizik sadece ama illa 0 olsun diyorlar.
Trafik hakkında yetkili meslekli bir tanıdığa sorduğumuzda sen sadece ehliyetsizlik cezası ödersin ama elinde kamera kaydı varsa yaralandığın dişin kırıldığı vs için hastane masrafları için tazminat açarsın zaten hatalı onlar kendileri de biliyor dedi. Normalde arabanın masrafını yapmaya anlaştık ancak arkamdan okula rezil ettikleri için yalan haberler ile onurumu zedelemeye çalıştıkları için canımı sıktı. Olayın üstünden 3 gün geçti şuan 4. Gün. Konu troll değildir yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.