trendyolda aynı satıcı, satıcı sorularında aralık 2025 te soru sormuş bi kullanıcı
üretim tarihi nedir acaba
**** ****10 Aralık 2025
DE**** satıcısının...
49 tl ken plusd oldugu için kargosuz almıstım yorumları görünce iptal etmeye calıstım ama edemedim demek alırken 1 yıldız yolda 5 yıldız oldu :) gelsin...
hocam garantide su ile temas yüzünden kullanıcı hatası diyemezler ben banyoda duşun altında kullanıyorum önceki braun makinemi de duşta kullanıyordum bi...
içerdeki mekanızmaları koruyan şeffaf plastik bir ekstra tabaka var o kırılmadıkca kolay kolay su girmez oda nasıl kırılıyor artık bazen düşmelerde ya da...
bendede o model vardı düşünce sanırım içindeki koruması kırıldı. kendi kendine çalışmaya başlardı sanırım sıvı temasındandolayı. Uzatılmış garanti yapmıştım...
sezonluk lig maçlarını alınca eğlence ve spor extra pakatleri ücretsiz tanımlanıyordu. Lig maçlarıyla spor extra farklı sanırım ingiltire bir kaç lig için...
yandex ai uygulamasından kodu alacaksınız hocam toda yazdıgınız kodu yandex ai uygulamasına yazınca size tod kodu verecek 14 gün içinde kodu girmeniz...