2007-2010 arası bir tarihte babama hediye edilmişti bu marka. Babamda bana vermişti. Pilsiz model salladıkça enerjiyi kendi üretiyor. Bazen çıkardığımda duruyordu. Hangi ülke bilmiyorum araştırmadım ama hala taş gibi orient. 4. Kattan düşmüştü battaniyemi silerken sadece camı çizilmişti...
sakala değilde sakalı kestikten sonra göz altındaki kücük tüyler oluyor ya onları alır anca :) Biraz pahalı ama philips7000 serisi 9000 serisi traş makineleri güzel oluyor. Tümv Vucut kaymaga dönüyorsun :)
hepsini yaptım sadece şunu fark ettim güvenli modda bile reset atıyor. Ama mesela fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Güncellemessem en azından 4-5 günde 1 kere felan reset atıyor. Ama güncellemeye başlayınca ( internete bağlayınca ) ekstra herhangi bir uygulamada indirmiyorum. Kendi otomatik...
bu samsung cihazlarda kendi kendine reset olayı çözümü nedir? Bir tablet var samsung s6 lite yeğene aldık çizim mizim yapsın diye sürekli kendi kendine reset atıyor cihaz. biraz araştırdım aynı sorunu telefonlarda yaşanlarda varmış ? Kronik mi yazılımsa mı nedir bilen varsa aydınlatırsa çok...
trendyolda aynı satıcı, satıcı sorularında aralık 2025 te soru sormuş bi kullanıcı
üretim tarihi nedir acaba
**** ****10 Aralık 2025
DE**** satıcısının cevabı
53 dakika içinde cevaplandı.
Merhaba, 2024 üretimidir.