Arama sonuçları: *

1. O

İncehesapta aldığım sistemin stok sorunu

bir güncelleme daha eğer alırken bir parçanın stoğu bulunmuyorsa 2 veya 3 iş günü stok yenilenmesini beklemek zorundaymışır bilginize
  2. O

evet hayatımda ilk defa yüklü bir para harcıyorum şuan 17 yaşındayım okuyorum ve bir bilişim bölümü öğrencisiyim eğitimimi daha iyi tamamlayabilmek amacıyla bana verilen yaz tatilimin hepsini burda sırf 1 metal parçası için harcadım ve bütün tatilimi vermenin karşılığı olarak sadece parasını...
  3. O

umarım dediğin gibidir hocam bende öyle düşünmek istiyorum
  4. O

sistem bu hocam 1756064398 aynen yarını bekliyorum bende 1756064441 sistem bu hocam 1756064512 stok yoksa yarın iptal talebinde bulunmayı düşünüyorum ya ne kadar sürede para geri yatıyor 1756064548 arayıp özel olarak ekletiyorlar derken tam olarak anlayamadım biraz açabilirmisin
  5. O

sitede seçilmis olarak gelmiyor ben ardından seçiyordum ancak uygulamada seçilmiş olarak duruyor halada satın alınabiliyor ama ne biliyim ya içimde bir şuphe var ve beni yiyip bitiriyor
  6. O

pardon ilk forumum tekrardan aynı cevabı yazıcam ama bende öyle düşündüm ancak bugün okuduğum bir forumda kasa stoğu kalmadığını söylemişler aynı kasananın beyazını 508tl farkla yollayabileceklerini aksi takdirde siparişin iptal olabileceğini söylemişler böyle bir sorunla karşılaşırmıyım diye...
  7. O

bende öyle düşündüm ancak bugün okuduğum bir forumda kasa stoğu kalmadığını söylemişler aynı kasananın beyazını 508tl farkla yollayabileceklerini aksi takdirde siparişin iptal olabileceğini söylemişler böyle bir sorunla karşılaşırmıyım diye birşeyde aklımı kurcalamıyor diyil
  8. O

öncelikle merhaba incehesaptan geçen cuma gaming gecesi vesilesiyle bir tavsiye sistem çektim ama ertesi gün yani konuyu açtığım günün dünü sistemime bakınırken ekran kartının stoğunun bulunmadığını farkettim yardım talep ettim aradımda ancak hafta sonu olduğundan hiç bir yanıt alamadım bende bu...
Geri