İncehesapta aldığım sistemin stok sorunu

sistem bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam yarın ara görüş incehsapla
aynen yarını bekliyorum bende

sistem bu hocam

Hoxam aynı sorun bende de vardı 2 gün sonra stok geldi ekran kartına çok sürpriz oynuyorlar
stok yoksa yarın iptal talebinde bulunmayı düşünüyorum ya ne kadar sürede para geri yatıyor

Bu arada bazı ekran kartlarını arayıp özel olarak ekletiyorlar ve 2 saat sonra kapatıyorlar

Ekran kartı stoğu yokken alışveriş yapmayın hocam arayın durumu bildirin onlar gereken yanıtı verir . Stok yokken almayın der veyahut alın stok geldiği gibi gönderilir ama der . Destek konusunda nokta hata görmedim şahsi deneyimimce
arayıp özel olarak ekletiyorlar derken tam olarak anlayamadım biraz açabilirmisin

Ekler

• 1000058499.webp
    1000058499.webp
    94.7 KB · Hit: 16
sistem bu hocam

aynen yarını bekliyorum bende

sistem bu hocam

stok yoksa yarın iptal talebinde bulunmayı düşünüyorum ya ne kadar sürede para geri yatıyor

arayıp özel olarak ekletiyorlar derken tam olarak anlayamadım biraz açabilirmisin
Hocam çoğu kartlar seçenek olarak gözükmüyor mesela msı 1 kart var ve asus almak istiyorsunuz fakat seçenek yok ama arama kısmına yazdığınızda asus kartında stok var bu durumda arayıp özel olarak ekletebiliyorsunuz yani asusu seçebiliyprsunuz 2 3 saatliğine kalıyor bu sonra kaldırılıyor

Siz nolur nolmaz iptal edin para yatar canınızı sıkmayın hocam öyle dolandırcak veya casusluk düşünecek bir sitede değilsiniz

Yav hayatında ilk defa mı para harcıyorsun bu ne pinpiriklik. Ayda 1000-2000 sistem satıyorlardır belki ekran kartı stokta olmasa sana niye satsınlar. Kartların bi kısmı hazır sistemlere ayrılıyor ondan stok yok gözüküyor. Kardeşler bilişimden almadın bu kadar kasmana gerek yok.

Yav hayatında ilk defa mı para harcıyorsun bu ne pinpiriklik. Ayda 1000-2000 sistem satıyorlardır belki ekran kartı stokta olmasa sana niye satsınlar. Kartların bi kısmı hazır sistemlere ayrılıyor ondan stok yok gözüküyor. Kardeşler bilişimden almadın bu kadar kasmana gerek yok.
evet hayatımda ilk defa yüklü bir para harcıyorum şuan 17 yaşındayım okuyorum ve bir bilişim bölümü öğrencisiyim eğitimimi daha iyi tamamlayabilmek amacıyla bana verilen yaz tatilimin hepsini burda sırf 1 metal parçası için harcadım ve bütün tatilimi vermenin karşılığı olarak sadece parasını ödediğim ürünün mağdur olmadan bekletilmeden sorunsuz tarafıma ulaşmasını bekliyorum sizin için belki küçük meblalar olabilir ancak ben hayatımda ilk defa bukadar büyük bir mebla kazanıyorum ödüyorum ve 8 yıldız hayalini kurduğum şeyin sorunsuz tarafına ulaşmasını umud ediyorum sizin düşüncenizi ne kadar değiştirir bilemiyorum ancak benim için ilk büyük harcamam ve önemli bir şey

Hocam çoğu kartlar seçenek olarak gözükmüyor mesela msı 1 kart var ve asus almak istiyorsunuz fakat seçenek yok ama arama kısmına yazdığınızda asus kartında stok var bu durumda arayıp özel olarak ekletebiliyorsunuz yani asusu seçebiliyprsunuz 2 3 saatliğine kalıyor bu sonra kaldırılıyor

Siz nolur nolmaz iptal edin para yatar canınızı sıkmayın hocam öyle dolandırcak veya casusluk düşünecek bir sitede değilsiniz
incehesap sitesine güvenin tam dolandırılma gibi bir korkumda yok sadece bekletilmek istemiyorum dediğim gibi 17 yaşında kendim çalıştım eğitim hayatın için bir harcama yaptım ve 8 yıldırds bunun hayalini kuruyorum sadece insanın içinde bir korku bulunuyor

ufakta bir güncelleme yapayım uygulama canlı destek ulaştı ödemesini yaptığınız ürünler sizler için ayrılmıştır denildi müsteri hizmetlerini aradığımdada biraz saçnaladı en azından bana saçma geldi aldığınız zamandan sonra stok bittiyse sizi ilgilendirmemektedir tarafınıza ürün sağlanacaktır diyor ancak şuandada stok var bundan sonra alanlar mağdurmu olacak demek bu anlayamadım ve ayrıca büyük ihtimalle ben alırkende stok yoksa neyse ince hesabın dediklerine göre şuan bur sorun bulunmamakta fatura kesiliyormu ne bişey dediler 5 6 gün içinde kargolanırmış 5 6 gün sonra kargolanırsa veya kargolanmassa tekrardan güncelleme yaparım belkide benim yaşadığım bu durum diğer kişilerin almasında yardımcı olur şuanda iptal talebinde bulunmak gibi bir karar veremedim eğer süreyi okul açılana kadar uzatırlarsa iptal hakkımı değerlendireceğim herkese iyi günler dilerim yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
bir güncelleme daha eğer alırken bir parçanın stoğu bulunmuyorsa 2 veya 3 iş günü stok yenilenmesini beklemek zorundaymışır bilginize

öncelikle merhaba incehesaptan geçen cuma gaming gecesi vesilesiyle bir tavsiye sistem çektim ama ertesi gün yani konuyu açtığım günün dünü sistemime bakınırken ekran kartının stoğunun bulunmadığını farkettim yardım talep ettim aradımda ancak hafta sonu olduğundan hiç bir yanıt alamadım bende bu konuyu sizlere sorayım dedim bu durumda nolur ekran kartımı nasıl göndercekler eksikmi gelir veya bekletirlermi veya burda mağdurmu olucam gibi çeşitli sorular kafamı epey bir kurcalıyor 2 gündür konu hakkında bir bilgisi olan varsa lütfen yardımını talep ediyorum bir arkadaşım hazır sistemler için ayrı stok ayırıyorlar dedi ama pek güvenemedim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
birkaç gün sonra gönderirler ben sıvı soğutucu almıştım 10 gün sonra gelmişti siparişi verdikten sonra evime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri