Arama sonuçları: *

1. O

Goodbyedpı da virüs varmı

Ben bunu kaspersky'ın görüp görmemesi ile farketmedim uygulamayı kapatamayıp pcmin her geçen gün daha hararetli çalışması ile farkettim neyse ben görevimi yaptım gerisi size kalmış kodu incelesek bir şey anlayabilecek miyiz emin değilim iyi anlayan biri inceleyip açıklarsa mutlu oluruz.
  2. O

Evet eminim ilk kullandığım sıralarda çok verimliydi pc kullanımımda iyiydi fakat zamanla sistemim yavaşlamaya bu sorunlar çıkmaya başladı. Bende dediğim gibi emin olmak için tüm arkadaşlarıma kontrol ettirdim onlarda da aynı dosyalar mevcuttu.
  3. O

Zaten bizde kullanıyorduk tek bende mi diye diğer arkadaşlarımın pc sinden de baktım diyorum ya istersen kullan ben sadece dikkatli olun kontrol edin dedim ama bence çok masum bir uygulama değil.
  4. O

Virüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu...
Geri