Goodbyedpı da virüs varmı

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
98
goodbyedpı indirdimde baya kaspersky virüs var falan diyor bilenler varmı githubdan indirdim

zaten rus devletinin yasakları için rus bir adam oluşturdu. kaspersky gibi rus bir şirketin de böyle demesi normal

goodbyedpı indirdimde baya kaspersky virüs var falan diyor bilenler varmı githubdan indirdim
Virüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu dosya goodbyedpi'ın dosyaları içerisinde, format attım kurtardım. Acaba benyanlış bir yerden mi indirdim diye terddüt ettim arkadaşlarıma sordum onlarda benzer şeyler tespit ettim. Ekte bir arkadaşımın virüslü dosyalarının fotoğrafı mevcut aynı şekilde kendi laptobuma da baktım aynı virüsler bunda da mevcut. Sizde bir kontrol edebilirisiniz ama bence kullanmayın virüs taramasını da bir yapın bakın.
İyi Forumlar.

Ekler

• bit.webp
    bit.webp
    159.9 KB · Hit: 120
Virüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu dosya goodbyedpi'ın dosyaları içerisinde, format attım kurtardım. Acaba benyanlış bir yerden mi indirdim diye terddüt ettim arkadaşlarıma sordum onlarda benzer şeyler tespit ettim. Ekte bir arkadaşımın virüslü dosyalarının fotoğrafı mevcut aynı şekilde kendi laptobuma da baktım aynı virüsler bunda da mevcut. Sizde bir kontrol edebilirisiniz ama bence kullanmayın virüs taramasını da bir yapın bakın.
İyi Forumlar.
sende sorun var herkes kullanıyor bir sorun yk

İyi Forumlar.
Bende böyle dosyalar veya tespit yok. Github dan indirdiğine emin misin

Bende böyle dosyalar veya tespit yok. Github dan indirdiğine emin misin
Evet eminim ilk kullandığım sıralarda çok verimliydi pc kullanımımda iyiydi fakat zamanla sistemim yavaşlamaya bu sorunlar çıkmaya başladı. Bende dediğim gibi emin olmak için tüm arkadaşlarıma kontrol ettirdim onlarda da aynı dosyalar mevcuttu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri