2500 mesajın var forumda işsiz herif ya, 100tl indirim kovalayan adamsın sen a.q. kaç para veriyor lan bu itopya sizd 2 kat fazlasını vericem bana çalışın
Sen rahat olsana senin gibi 100tlmi alıyorum zannediyorsun mesai için. Bayram sonrası yurt dışına tatile gidecek kadar para yapicam mesaiden sen evde got...
Sana noluyor oğlum atlıyorsun oradan 3 kuruş olduğunu nereden biliyorsun gel dekontları atayım bakayım ömründe gördünmü böyle para. Boş yapma adamların...
La 20 sinde bana kargoya verildi dediler sistemden bayram 27 sinde anlamıyorsunuz sanırım. 1 hafta önceden bayram tatilinemi giriyor bu adamlar şöyle çöp...
Bu itopyamıdır nedir bunları nereye şikayet etsek işe yarar bu durumda hala üründen ses seda yok gelmesi en az 3 4 gün daha sürecektir paramı geri verseler...
bu itopyadan kim alışveriş yapmış bugüne kadar ya harbi k ahpe bunlar a.q siparişi hala kargolamamışlar arayıncada kargo firması gelir alırsa diyorlar...
Ya görmüyormusun yazdığımı ben siparişi vereli 5 6 gün oldu, 20 sinde güya kargolamislar, ama yok kargo felan. aradım daha verilecek dediler cuma günü, onu...
Ya bu itopyadan monitör almıştım 5gün önce kargoya verildi yazdılar hala kargoya bile vermemişler bunların yapacagı i şi s kyim valla çıldırttılar. Kasa...