Bu konuyu çok seviyorum ya hem depo konusu ama aynı zamanda ayrı bir aile ortamı var depo dışında da her şey konuşulabiliyor. Büyük bir şehrin içindeki elit...
Ürün geldi,hiç kutusu açılmamış ve kurulum yapılmamış. Kurulumu kendim yaptım. Alan kişi büyük ihtimal kutusu biraz hasarlı diye ürünü kabul etmemiş...
Hocam bi sabah 6.35 gibi uyanmıştım, bi gözatayım derken denk geldi 😂
Kullanılmış - Mükemmel yazıyodu hocam, mobilddn aldığım için ek bir detay var mıydı...
Cihaz geldi, devir sayısı 7 gözüküyordu fakat telefonda kozmetik veya teknik açıdan en ufak bir kusur yok. Sıfırdan farksız gözüküyor, ekrandaki beyaz...
Dostum bugün servisle görüştüm SN'dan ilk kurulumdan garantiyi sorgulatacağım. Onun dışında bu TV'de kutuyu senin açman veya servisin açması bir şey ifade...
iffalcon müşteri hizmetleri ne kadar bilgisiz olabilirse o kadar bilgisiz. Bomboş bir firmaymış, Adamlar SN'dan garanti sorgulamak için cumhurbaşkanına...
Pazartesi şubeden 16x2 ram sipariş vermiştim. Biraz önce aradılar ve siparişi iptal etmek durumundayız, sipariş verdiğimiz ürünü mağaza başkasına satmış...