Ürün geldi,hiç kutusu açılmamış ve kurulum yapılmamış. Kurulumu kendim yaptım. Alan kişi büyük ihtimal kutusu biraz hasarlı diye ürünü kabul etmemiş. Herhangi ölü piksel vs. bulunmuyor.
Hocam bi sabah 6.35 gibi uyanmıştım, bi gözatayım derken denk geldi 😂
Kullanılmış - Mükemmel yazıyodu hocam, mobilddn aldığım için ek bir detay var mıydı hatırlamıyorum. Sipariş özetini ekledim aşağıya.
Teşekkür ederim herkese, daha iyileri sizlerin olsun dostlar.
Cihaz geldi, devir sayısı 7 gözüküyordu fakat telefonda kozmetik veya teknik açıdan en ufak bir kusur yok. Sıfırdan farksız gözüküyor, ekrandaki beyaz kağıdı kaldırınca parmak izi, toz bile yoktu. Jelatininde de toz yoktu, devir nasıl 7 olmuş anlamadım ama cihaz kusursuz.
Pazartesi şubeden 16x2 ram sipariş vermiştim. Biraz önce aradılar ve siparişi iptal etmek durumundayız, sipariş verdiğimiz ürünü mağaza başkasına satmış dediler. Dedim muadil ürün alamıyor muyuz, aynı fiyatta başka ürün yok veremeyiz iptal etmemiz gerekiyor dediler. Sipariş veya stoğunuzun...
Yarınki gelişmelerden haberdar edebilirseniz çok sevinirim hocam. Hazır köprü iznini de bağlamışken bi şehir dışı yapacağımdan haftaya kalacak benim kurulum süreci, sizin deneyimlerinizden de yararlanmış olurum 😊
1776878638
Teşekkür ederim hocam, pazartesiye randevulu teslimat yaptım bakalım...
Siz iade mi edeceksiniz hocam, bilemedim ben yine risk alacağım gibi. Gelince yine bi servisi arayıp seri numarasıyla kontrol ettirip kurulum yaptırabilir muyum soracağım. Kutunun açık olduğu geldiğinde belli oluyor muydu yoksa siz servise sorarak mı öğrendiniz?
Aynen ben de sizinle paralel düşünüyorum hocam, Amazon garantisi yetkili servisten daha çok güven veriyor. İncelemelerde ben de nit durumunu gördüm ama zaten aileme aldım, kendim kullanmayacağım. Şu anki televizyonlarına göre VA qled panel bile kendilerini gayet tatmin edecektir. Umarım...
Valla ben de 14k'ya Next YE-58GFSG8-QLED 58" aldım hocam, kargoda şu an. Büyük ihtimal kutu açıldığı için benzer bi senaryoyu ben de yaşayacağım ama normalden 7-8k indirimli aldığım ve televizyonun fiyatı nispeten düşük olduğu için kabul edilebilir gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz merak...