yiğidin malı meydandadır reis sen giy bakanlar utansın. bayanlar göğüslerini sergiliyorlar da biz niye ferrarinin üstünü örtüyoruz anlamıyorum bi türlü.
İnsanlar tam olarak bilgi sahibi olmadığı için markalar bu şekilde suistimal ediyorlar. En azından 5-10 dakika araştırsalar bunların ne kadar kalitesiz...
ucuz alacak kadar zenginleşmedik çok şükür. bu konularda yıllardır tek prensibim o oldu. ve hep te kar ettim. eskiden bir mi powerbank almıştım 9 -10 sene...
Protein tozu alacaksanız markası belli, testleri yapılmış ürünler tercih edin. Sırf ucuz diye bu tarz şeyler satın almayın. Ayrıca alacaksanız en azından...
5000mhz 40cl alınmaz isterse 25.5 olsun zaten tek slot ram iyi olmuyor hani tek 24 tek 32 bulayım diye uğraşma paran sıkıntıysa ilk aşamada patriot 16gbla...
İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten...
Algidanın hiç bir ürünü üzerinde dondurma yazmıyor dikkat ederseniz hepsi aromalı buz.
TÜRK GIDA KODEKSİ DONDURMA TEBLİĞİ göre algidanın hiç bir ürünü...
yanlış olan ne? boykotun kelime anlamını bile bilmeden boykot yapıyorsunuz aklınız sıra. filistin'i savunuyorsunuz da filistinin osmanlıya ihanetini...