monacodoom isimli üyenin son içerikleri

1. monacodoom

🔥İndirim Apple iPhone 15 128gb 39.729,13 TL Peşin Fiyata 6 Ay Taksit ( Yenilenmiş )

Telefon 2 senelik ama, 20 olsa eyvallah deriz.
  2. monacodoom

İki Adet Baggy Eşofman 398 TL (Sadece 2xl) Adet 199 TL

yiğidin malı meydandadır reis sen giy bakanlar utansın. bayanlar göğüslerini sergiliyorlar da biz niye ferrarinin üstünü örtüyoruz anlamıyorum bi türlü.
  3. monacodoom

❌İndirim Bitti! Naturagen Protein Tozu 447.90tl

%80 protein değeri olmayan bir şeye para verene kadar tavuk alıp yesen daha mantıklı zaten, millet fark etmiyor diye saplıyorlar seri bir şekilde.
  4. monacodoom

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten biliyoruz, ama filistinliler bizim ülkemizin sorunu değil, onlar bu yolu kendileri seçti, kendileri yaşayacaklar. Bizim bu konuda bir şey...
  5. monacodoom

❌İndirim Bitti! 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go)

yanlış olan ne? boykotun kelime anlamını bile bilmeden boykot yapıyorsunuz aklınız sıra. filistin'i savunuyorsunuz da filistinin osmanlıya ihanetini, dedelerimize yaptıkları işkenceleri niye unutuyorsunuz? bugün filistin osmanlıya ihanet etmeyip türk toprağı olarak kalsaydı israil zulmüyle karşı...
  6. monacodoom

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd Ekran Siyah/Beyaz 2.499 TL

almak istiyorum ama sistem kaynaklarını çok tüketiyor bu ekranlar. 250 fps alacağın oyundan 220 fps bile alabiliyorsun ben kapatınca 20-30 fps artışı görüyorum bazı oyunlarda. çünkü anlık milisaniyelerle sürekli tüm donanımların kullanımını tarayıp ekrana yansıtıyorlar. görsellik olarak güzel mi...
  7. monacodoom

500 GB Dram'li SSD Tavsiyesi

Teşekkür ederim. bunlar dışında var mı acaba 7000 tl 500 gb için biraz fazla geldi.
  8. monacodoom

500 GB Dram'li SSD Tavsiyesi

merhaba, dual boot için kullanacağım dram olması şart. gören eden var mıdır nereden satın alabilirim? malum ssd kıtlığı var hangi ssd'ye baksam dram'siz satılıyor.
  9. monacodoom

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

Fake kargo numarası niye giriyor bu eleman, kargo teslim edilmeden parasını alabiliyor mu sistemden?
  10. monacodoom

🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27aqngv 27 Ips 2560x1440 1ms 360hz 30.999 TL

bu fiyata oled alınır. ips falan alınacaksa da en azından 500 hz falan olması lazım.
  11. monacodoom

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

Benim kasada gözüküyor maalesef o yüzden diyorum hocam yoksa illa her şeyi bembeyaz olsun takıntım yok.
  12. monacodoom

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx 1200p Plat Psu 10550.71tl

şunun beyazı olsa anında alıcam beyaz sistemde çok sırıtır ya.
Geri