yiğidin malı meydandadır reis sen giy bakanlar utansın. bayanlar göğüslerini sergiliyorlar da biz niye ferrarinin üstünü örtüyoruz anlamıyorum bi türlü.
İsrail karşıtlığına okeyim ondan yana sorun yok zaten mesajda herhangi bir yerde israili öven bir şey demiş miyim? İsrailin büyük ortadoğu projesini zaten biliyoruz, ama filistinliler bizim ülkemizin sorunu değil, onlar bu yolu kendileri seçti, kendileri yaşayacaklar. Bizim bu konuda bir şey...
yanlış olan ne? boykotun kelime anlamını bile bilmeden boykot yapıyorsunuz aklınız sıra. filistin'i savunuyorsunuz da filistinin osmanlıya ihanetini, dedelerimize yaptıkları işkenceleri niye unutuyorsunuz? bugün filistin osmanlıya ihanet etmeyip türk toprağı olarak kalsaydı israil zulmüyle karşı...
almak istiyorum ama sistem kaynaklarını çok tüketiyor bu ekranlar. 250 fps alacağın oyundan 220 fps bile alabiliyorsun ben kapatınca 20-30 fps artışı görüyorum bazı oyunlarda. çünkü anlık milisaniyelerle sürekli tüm donanımların kullanımını tarayıp ekrana yansıtıyorlar. görsellik olarak güzel mi...
merhaba, dual boot için kullanacağım dram olması şart. gören eden var mıdır nereden satın alabilirim? malum ssd kıtlığı var hangi ssd'ye baksam dram'siz satılıyor.