Arama sonuçları: *

1. monacodoom

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

Geçen sene 16kya almıştık vay be
  2. monacodoom

🔥İndirim PİXEL EKRAN 1.399 TL

Öyle dendi de olmayacak sanırım, kendi adına ithalat gerçekleştirse bile işin iade kısmı var iadeler çok zarar ettirir çünkü her ithalat için gümrük müşaviriyle çalışacaklar.
  3. monacodoom

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Asus keyi hocam direk steam kodu şeklinde alınıyor bendeki. Nvidia değil.
  4. monacodoom

🔥İndirim Hawk koltuklarda peşin fiyatına 9 taksit

Bu zionun sitesine girdim hazır model göremedim illa custom yap al diyor öyle mi harbiden?
  5. monacodoom

Silinsin.. indirim değil. Sandisk Extreme Pro USB 3.1 1TB - 8225TL

8225 TL nedir yav 825 TL diye okudum girdim bi flash belleğe 500 tl den fazla verilmez bu bozulsa evlat acısı gibi koyar la adama.
  6. monacodoom

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson Desert kodu olupta, Resident evil requirem ile takaslayacak varsa dm.
  7. monacodoom

Spam engelleyici uygulama bilen var mı

androdi'in gözünü seveyim google arama ve google sms'te spam engelleme 1 tuşla basıyorsun ve farzı misal bir numara spam aramasıysa bildiriyorsun, senden sonra başkasını aradığında spama düşüyor mükemmel uyarı ekosistem ağı.
  8. monacodoom

🔥İndirim STANLEY AEROLİGHT 0.35ml 929TL

nasıl alınıyor o indirim?
  9. monacodoom

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

Asusa yazdım formdaki seri no doğrulamasında sorun varmış düzeltilip duyurulacak dedi yetkili arkadaş.
  10. monacodoom

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı Çikolata 1.2KG 🔥549₺

%42 rafine şeker olmasa alınırdı
  11. monacodoom

🔥İndirim Baseus 10.000 Mah 22.5w 599₺

Baseus un 30w olanı kullanıyorum hızlı şarj ediyor arkadaşta 22.5 olanı var 10w anca geliyor kendim denemesem yazmam zaten bu kadar emin bir şekilde.
  12. monacodoom

🔥İndirim Baseus 10.000 Mah 22.5w 599₺

Bunlar 10w dan fazla şarj etmez haberiniz olsun 22.5w diye bir hızlı şarj standardı yok. Kağıt üstünde dolandırıcılık yersen.
  13. monacodoom

🔥İndirim Atom bilişim hafta sonu indirimleri

turbox kasalar sağolsun
  14. monacodoom

🔥İndirim Steam Deck Oled 512GB - 30,5 bin TL

Rog ally x varken bunun esamesi okunmaz z1 extreme ile düz z1 arasında çok fark var.
  15. monacodoom

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

haritalaması ve engel aşması varmı?
  16. monacodoom

Yardım 30 EURO MUAFİYETİ İÇİN CİMER'E YAZIYORUZ!

Sayıların önemini farketmiyorlar işte toplum bilincimiz yok maalesef. Hocam cari açık temudan gelen 1 euroluk ürünle olmaz, yerli üretici yeterince desteklendi mi, teşvik verildi mi ona bakmak lazım. bugün bu temudan 1 euroluk ürün diye dalga geçtiğimiz ürünler çinden ne kadar muafiyet alıyor...
  17. monacodoom

Aşırı tepkiden bir çok konuda geri adım attıkları oldu, niye bu konuda da olmasın ki? Örnek ver diyorsan en basit araba cam filmi, tamamen yasaktı sonra millet tepkisinden dolayı serbest bıraktılar. Hocam yapılan şeyin yanlışını değil, devletin vergi kaybına yanlış diyorum orada.
  18. monacodoom

Arkadaşlar aşağıya taslak metin attım, ticaret bakanlığı olarak seçin ve gönderin. Ne olur demeyin milyonlarca insan karşısında hiçbir şansları yok, herkes toplu bir şekilde gönderirlerse gelen tepkiden dolayı geri çekmek zorunda kalırlar.
  19. monacodoom

🔥İndirim Hiksemi HS-ESSD-T200N Mini USB 3.2 1 TB Taşınabilir SSD 3.099TL

Dram in önemi işte SSD konusu açılınca "drame ne gerek var yeovv" diyenler utanır mı utanmaz tabii.
Geri