Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 98
goodbyedpı indirdimde baya kaspersky virüs var falan diyor bilenler varmı githubdan indirdim
pardon karıştırmışım githubreddit ne alaka hocam github varken![]()
goodbyedpi turkey de herhangi bir virüs yok, yazilimci arkadasimda kullaniyor hic suphelenmedi bence kullanmanizda sakinca yok iyi aksamlarpardon karıştırmışım github
teşewkkürler iyi akşamlargoodbyedpi turkey de herhangi bir virüs yok, yazilimci arkadasimda kullaniyor hic suphelenmedi bence kullanmanizda sakinca yok iyi aksamlar
tsmamdır hocsama sağolunzaten rus devletinin yasakları için rus bir adam oluşturdu. kaspersky gibi rus bir şirketin de böyle demesi normal
tamamdır hocamgithubda paylaşılan içerikler açık kaynak kodlu olduğu için virüs ihtimali yok.
Virüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu dosya goodbyedpi'ın dosyaları içerisinde, format attım kurtardım. Acaba benyanlış bir yerden mi indirdim diye terddüt ettim arkadaşlarıma sordum onlarda benzer şeyler tespit ettim. Ekte bir arkadaşımın virüslü dosyalarının fotoğrafı mevcut aynı şekilde kendi laptobuma da baktım aynı virüsler bunda da mevcut. Sizde bir kontrol edebilirisiniz ama bence kullanmayın virüs taramasını da bir yapın bakın.goodbyedpı indirdimde baya kaspersky virüs var falan diyor bilenler varmı githubdan indirdim
sende sorun var herkes kullanıyor bir sorun ykVirüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu dosya goodbyedpi'ın dosyaları içerisinde, format attım kurtardım. Acaba benyanlış bir yerden mi indirdim diye terddüt ettim arkadaşlarıma sordum onlarda benzer şeyler tespit ettim. Ekte bir arkadaşımın virüslü dosyalarının fotoğrafı mevcut aynı şekilde kendi laptobuma da baktım aynı virüsler bunda da mevcut. Sizde bir kontrol edebilirisiniz ama bence kullanmayın virüs taramasını da bir yapın bakın.
İyi Forumlar.
Zaten bizde kullanıyorduk tek bende mi diye diğer arkadaşlarımın pc sinden de baktım diyorum ya istersen kullan ben sadece dikkatli olun kontrol edin dedim ama bence çok masum bir uygulama değil.sende sorun var herkes kullanıyor bir sorun yk
Bende böyle dosyalar veya tespit yok. Github dan indirdiğine emin misinVirüs mevcut mining yapıyorlar ben şu şekilde farkettim gece pcmi kapattım yatacam sonra bilgisayarım halen çalışmaya devam etti dedim heralde güncelleme var sonra kapanmayınca virüs taraması yaptım bitcoin uzantılı dosyalar felan vardı silmeye çalıştım ama yine başarılı olamadım sonra baktım bu dosya goodbyedpi'ın dosyaları içerisinde, format attım kurtardım. Acaba benyanlış bir yerden mi indirdim diye terddüt ettim arkadaşlarıma sordum onlarda benzer şeyler tespit ettim. Ekte bir arkadaşımın virüslü dosyalarının fotoğrafı mevcut aynı şekilde kendi laptobuma da baktım aynı virüsler bunda da mevcut. Sizde bir kontrol edebilirisiniz ama bence kullanmayın virüs taramasını da bir yapın bakın.
İyi Forumlar.
Evet eminim ilk kullandığım sıralarda çok verimliydi pc kullanımımda iyiydi fakat zamanla sistemim yavaşlamaya bu sorunlar çıkmaya başladı. Bende dediğim gibi emin olmak için tüm arkadaşlarıma kontrol ettirdim onlarda da aynı dosyalar mevcuttu.Bende böyle dosyalar veya tespit yok. Github dan indirdiğine emin misin