Arama sonuçları: *

1. Alucardll

Windows 11 Pro 25H2 vs Windows 11 LTSC 24H2

Merhabalar, şu anda Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum. Bir arkadaşım Windows 11 Enterprise LTSC 24H2 kullanıyor ve bana LTSC sürümünün daha stabil, daha verimli çalıştığını söyledi. Hatta benim de geçmemi önerdi ama yine de önce araştırmamı istedi. Açıkçası bu konularda çok bilgim yok...
  2. Alucardll

Sistem geri yükleme noktası için program önerisi

Merhaba, Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarımda olası bir sorun yaşadığımda sistemi önceki hâline döndürebilmek için bir geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum. Windows'un kendi Sistem Geri Yükleme özelliği bu konuda güvenilir midir, yoksa bu işlem için önerdiğiniz farklı bir program var...
  3. Alucardll

Temu hakkında güncel yorumlarınız nedir?

Bir ara herkes Temu'dan alışveriş yapıyordu ama ben o dönem pek bakmadım. Hatta bir ara Temu'nun yasaklanacağı ya da kapatılacağı konuşuluyordu. Şu an hala Temu'dan alışveriş yapan var mı? Sipariş vermeyi düşünüyorum ama emin olamadım. Ürün aldığımda ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim...
  4. Alucardll

VMware Workstation Pro indirme ve güncelleme sorunu

VMware Workstation Pro artık kişisel kullanım için ücretsiz olmuş arkadaşlar. Ancak resmi sitesine üye olmaya çalışırken e-posta onay kodu bir türlü gelmedi. Farklı tarayıcılar ve e-posta adresleriyle de denedim ama sonuç değişmedi. Ben de güvenilir olduğunu duyduğum TechPowerUp sitesinden...
  5. Alucardll

Sanal bilgisayar önerisi – Hyper-V vs VMware vs VirtualBox

Merhaba, Windows 11 Pro kullanıyorum. Bu sistemde ilk defa sanal bilgisayar kuracağım. Daha önce sanal bilgisayar kurduğum sanal bilgisayar da birkaç gün sonra inanılmaz şekilde yavaşlama oluyordu. Hyper-V, VMware ve VirtualBox arasında kararsız kaldım. Sistemim Ryzen 5 5600X + RTX 3060 + 16 GB...
  6. Alucardll

25H2 güncellemesi winutil ayarlarını etkiler mi?

Windows 11 Pro kullanıyorum. Winutil ve o&o shutup10++ ile sistemde bazı optimizasyon ayarları yaptım. 25H2 toplu güncellemesini yüklemeyi düşünüyorum ama bu konularda çok bilgili değilim, sadece öğrenmek amaçlı soruyorum. Bu güncelleme sonrasında yaptığım ayarlar sıfırlanır mı veya herhangi bir...
  7. Alucardll

WinUtil kullanmalı mı?

Merhaba arkadaşlar, WinUtil’i kullanmayı düşünüyorum ama internette hem olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm, kafam karıştı. Bu programı daha önce kullanan var mı? Merak Ettiklerim. Program günlük kullanımda nasıl, sıkıntı yaşadınız mı? Windows 11 Pro ile uyumlu mu, herhangi bir sorun çıktı mı...
  8. Alucardll

Windows ve Android için Kaspersky mi BitDefender mi?

Hocam, Kaspersky'nin hangi sürümünü kullanıyordunuz: Free, Standard, Plus mı, Premium mu?
  9. Alucardll

Windows ve Android için Kaspersky mi BitDefender mi?

Merhaba arkadaşlar, hem Windows bilgisayarım hem de Android telefonum için antivirüs satın almayı düşünüyorum. Kaspersky ile BitDefender arasında kaldım. İkisi de güvenlik ve performans açısından iyi görünüyor ama hangisini almak daha mantıklı olur sizce? Kullananların deneyimlerini ve...
  10. Alucardll

Yardım Xbox 9. nesil gamepad PC'de kullanmak için değer mi?

Herkese merhaba, Xbox series 9. nesil gamepadi sipariş ettim, fiyatı 3.000 TL tuttu ama açıkçası içim rahat değil. Konsolum yok; sadece bilgisayarda kullanacağım, ara sıra da telefonda deneyebilirim. Forumlarda bilgisayar için daha uygun ve daha iyi alternatifler olduğu (mesela 8BitDo Ultimate...
Geri