Arama sonuçları: *

1. A

Anakart arası farklar

4 slot 2 slot fark etmez oyun oynayacaksan. 7500f ile giriş seviye anakart yeterli. Ucuz olanı al. Gigabytenin s2h diye bir modeli vardı kronikti sanırım ona dikkat et
  2. A

Ekran kartı almama yardımcı olur musunuz?

3060 en mantıklı seçenek gibi duruyor. 1759937075 Temiz bir 3060 bulun. Fazlasıyla işinizi görür
  3. A

Çözüldü✓ 300 TL Civarı Fare Önerisi

Hangi fare hocam o
  4. A

Öneri OYUN ÖNERİSİ VE FİYATLAR

Dostum nasıl düşüyor? Ne yapınca düşüyor? Şuanki hali 374tl. 90tlye almak varken 370 tl vermeyeyim diyorum. Bir şeyler yazıyorsun ama aynı zamanda hiçbir şey yazmıyorsun. Kurduğun cümlelerde hiçbir anlam yok. Rastgele kelimeler yazıyorsun. Amacın yardımcı olmak mı boş boş konuşmak mı? Daha da...
  5. A

370 tl üçlü paket. Heyecan yapma sakin.
  6. A

90 TL'ye düşen ne o zaman?
  7. A

Tam anlayamadım. İlk önce mafia 1 ve 2 yi mi alayım? Bu şekilde daha pahalı
  8. A

Rdr2 oynamadıysan harika 1759771585 Beasti beğenen çok var aslında. Güzel bir indirimde alırım sanırım
  9. A

Mobildeyim şuan. Buradan seçiyorum bölgemi değil mi hocam sağ üstten
  10. A

Bilgisayarımı yeni topladım. 2 haftadır RDR2 oynuyorum ve bitmek üzere. Rekabetçi oyunlardan hikayeli oyunlara geçiş yaptım. Daha önce hikayeli oyun oynamadım sayılır. Hazır indirimler de varken kendime göre istek listesi yaptım. En büyük önceliğim görsel olarak yüksek kalitede olan oyunlar...
  11. A

MChose V9 Pro deneyimlerim

youtubedeki hz testinde 16.000 hz ye çıkınca ses kesiliyor normal mi ?
  12. A

Öneri Fp klavye ve mouse önerisi

bu attığınız mı daha iyidir mchose g3 mü sizce hocam
  13. A

Hocam klavye epomaker mi aula mı markası anlayamadım pek bilgim yok bu konularda 1758963644 He68 modeli var birde 2200tl ona ne dersiniz
  14. A

4600tl yapıyor burası
  15. A

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Zamanı geçmeden yolla garantiye. Sundukları seçeneklerden birini değerlendiririz sorun olmaz.
  16. A

Hikayeli 3a oyun oyunlar oynuyorum. Rekabetçi bir şey oynamayacağım. Gürültülü ve büyük bir şey istemiyorum ve olabildiğince ucuz olması en önemlisi. Hem mouse hem klavye alacağım. 2 si de kablosuz olmalı. Claws ın şu 2 ürününü almayı düşünüyorum. Kupon ve paralopara ile 400tl daha iner fiyatı...
  17. A

Öneri Rdr2 den sonra ne oynayayım?

hikayeli başka hiçbir oyun oynamadım. rdr2 ilk oyunum
  18. A

Kaderimiz aynı hocam. Reels kaydırırken pat diye çıktı karşıma. O zaman devam edeceğim.
  19. A

hocam deneyeceğim ancak bir sorum daha var. oyunu açınca tüm ekranımdaki netlik değişiyor. her şey çok keskin oluyor. amdnin uygulamasında herhangi bir ayar da açık değil bu neden oluyor ?
  20. A

Msaa fps çok düşürüyor evet ama kapatınca da görüntü çok kötü oluyor sanki
Geri