Öneri Rdr2 den sonra ne oynayayım?

ali1321

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar yeni sistem topladım. 7500f 9060xt 32gb ram. Rdr2 oynuyorum şuan. Oyuna bayıldım, yan görevlerle yavaş yavaş oynarak yarısına gelmek üzereyim. Ancak birkaç spoiler gördüğüm için hevesim biraz kaçtı açıkcası. Önereceğiniz başka hikayeli oyunları duymak isterim. Bu arada 1080p(resulation scale kapalı) her ayar en sonda, msaa 2x de ve motion blur kapalı sadece. Bu şekilde 50-60 fps alıyorum normal mi?

Cyberpunk, Detroit, Uncharted, Dying Light serisi

msaa anlamsız fps düşürüyor açılmasını tavsiye etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu açıcağına scaleyi yükselt daha güzel görüntü sunuyor 1.5x yap

msaa anlamsız fps düşürüyor açılmasını tavsiye etmiyorum

onu açıcağına scaleyi yükselt daha güzel görüntü sunuyor 1.5x yap
Msaa fps çok düşürüyor evet ama kapatınca da görüntü çok kötü oluyor sanki

scaleyi yükselt iyileşir

Rdr 1

scaleyi yükselt iyileşir
hocam deneyeceğim ancak bir sorum daha var. oyunu açınca tüm ekranımdaki netlik değişiyor. her şey çok keskin oluyor. amdnin uygulamasında herhangi bir ayar da açık değil bu neden oluyor ?

Arkadaşlar yeni sistem topladım. 7500f 9060xt 32gb ram. Rdr2 oynuyorum şuan. Oyuna bayıldım, yan görevlerle yavaş yavaş oynarak yarısına gelmek üzereyim. Ancak birkaç spoiler gördüğüm için hevesim biraz kaçtı açıkcası. Önereceğiniz başka hikayeli oyunları duymak isterim. Bu arada 1080p(resulation scale kapalı) her ayar en sonda, msaa 2x de ve motion blur kapalı sadece. Bu şekilde 50-60 fps alıyorum normal mi?
Bende oyunun yarisindayken oyunun son sahnesinin spoilerini yemiştim. 5 6 ay sonra devam edip bitirmiştim. Ve son 2 3 saat o kadar iyidiki pişman olmuştum geç oynadiğima bence bitir hiç durma oyun cidden bir başyapıt

Evet 2 bittikten sonra 1 de oynanmali zaten rdr 1 rdr2nin devamı

witcher 3 . ilk iki oyunun hikayesini izleyip oynarsın. grafik olarak daha düşük ama hikaye olarak o kalitede bir oyun. god of war başlayabilirsin.

Bende oyunun yarisindayken oyunun son sahnesinin spoilerini yemiştim. 5 6 ay sonra devam edip bitirmiştim. Ve son 2 3 saat o kadar iyidiki pişman olmuştum geç oynadiğima bence bitir hiç durma oyun cidden bir başyapıt

Evet 2 bittikten sonra 1 de oynanmali zaten rdr 1 rdr2nin devamı
Kaderimiz aynı hocam. Reels kaydırırken pat diye çıktı karşıma. O zaman devam edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri