Parça parça kendin toplayacaksan forumda gezinerek ve birkaç hafta sabrederek indirime girenlerden yapıştırmanı tavsiye ederim. Ucuza kaliteli toplamış...
sıcaklık değerleri gayet iyi. fps sanki bi 10 15 daha yüksek olmalı ama. bi araştır önce 4060 ortalama fpsi kaç olmalı furmarkt için. eğer bu değer düşükse...
reis merhaba. elimde msi mpg 650w 80 gold var. bu wattlarda alınacak en iyilerden birisi. 1 yıllık daha kfg var tek ben kullandım hiçbir sorunu yok ful...
reis bu arada kaliteli fan da alsan o hava sesi yüksek rpmde olacak haberin olsun. eğer rpm ayarlı fanlarsa sessiz mod-oyun modu gibi kullanabilirsin he
selam. kasayı açıp tüm fanların arasına bir şey sıkıştırıp bi kontrol et. sorun fanlardan kaynaklıysa yağlayıp denemek bir alternatif. olmazsa fan olarak...
öyle hocam araştırsın iyice her an bi yasa çıkıyor aktif olarak sosyal medyadan gelir elde eden biri değilim günceli takip etmiyorum o yüzden bastırarak...
prime serisi için konuşuyorsak 650 bende var. memnun muyum evet ama voltaj ayarlarını kendim manuel yapana kadar ciddi karnel power hataları yaşadım. 850...
Msi MPG 650 80 gold kullanıyorum. almışken kaliteli alayım kafam rahat olsun demiştim. kafama s. keşke 1000w falan alsaydım upgrade yapamıyorum daha fazla :)
Umarım alt limit kısmı doğrudur. Emin değilim o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim. Zaten belge kısımları işin içine dahil olursa 300-500 tl için uğraşılmaz...
o şekilde düşünme. psu lu kasalar var 4e 5e. ki ilk başta işimi görsün diye alıyorsun sonra aman gürültüsüz çalışsızn muhabbeti başlıyor ekstra masraf :D
istisna belgesi gerekiyor. ben de youtubedan birtakım kazançlar çektim. bunun için mümkünse emekli veya aktif çalışan birinin gidip istisna belgesi alıp...