bozali isimli üyenin son içerikleri

1. B

ASUS ROG RYOU III 240MM NE KADAR ALINIR, PARASINI EDER Mİ?

Aİ İLE BAKIYORUM ASUS DAHA SAĞLAM UZUN ÖMÜRLÜ ŞEKLİNDE YORUMLUYOR. + OLARAK LED EKRAN DA GÖRSEL AÇIDAN BİR ADIM ÖNDE. AMA 1.5K EDER Mİ BU FARKLAR BİLEMİYORUM
  2. B

ASUS ROG RYOU III 240MM NE KADAR ALINIR, PARASINI EDER Mİ?

ŞU AN 4900 TL GİBİ BİR FİYATI VAR. POMPA ASATEK 8. NESİL. BU NE KADAR ALINABİLİR? İLERDE 3XD İŞLEMCİLERLE KULLANILABİLİR Mİ. MEVCUT KASAMA 360 SIĞMIYOR. SİZ 240MM OLARAK NE KULLANIYORSUNUZ? NE KADAR MEMNUNSUNUZ?
  3. B

2K’ya Kadar Klavye Set’i Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim?

https://www.hepsiburada.com/pusat-k3-pro-rgb-mekanik-turkce-kablolu-oyuncu-klavyesi-pm-HB00000YA59N forumdaki başka bir indirim linki kalmış :D
  4. B

1 yıl kadar oldu. ben aldığımda çok fp idi. argb kontrolü yok yani anakart ile senkron olmaz. ama yaklaşık 30 kadar mod ve çokça renk seçenekli aydınlatması var. sesi güzel. tuş hissiyatı da bilakis aynı şekilde. kablolu kendi arkasında ayrıca usb çıkışı var. ben mousepad bağladım kablo...
  5. B

55.000-60.000 TL arası toplama tavsiyeniz nedir?

geçen haftalarda 52k bandına yukarda söylediğin sistem gelmişti. biraz beklersen o fiyatlara yeniden gelebilir. attığın fiyat yüksek reis
  6. B

65K Ya Bu Sistem Alınır Mı? İkinci El

7700xt geçen ay aldım 6 ay garantisi var 14k aldım ordan hesapla. ki o paraya birkaç 2. el ürünle daha üst bir şey dizersin.
  7. B

kendim monster pusat k3 pro klavye kullanıyorum. red switch çok güzel. tavsiye ederim ama 2.5 k gibi bir fiyatı var. indirimde almıştım ben. tabi bu paraya çıkarsan alternatif modellere de bakmakta fayda var
  8. B

RX9070XTmi 5070Tİ mı kararsız kaldım

bütçe sorunu yoksa bence 5070ti
  9. B

Am5 Anakart Önerisi 5-10k Bütçe

reis x3d ve 5080 lere giderim diyorsan psu 1000+ yap derim. fazla olsun göz çıkarmaz ben 650 almıştım pişmanım
  10. B

Kernel power 41 hatası

aynı sorun hala var. ramleri 4800mhz çekerek kurtuldum
  11. B

5070 mi 5070ti sistem mi daha mantıklı?

ilki için 55-60k bandına oem paket yakalayabilirsin. almışken iyisini alayım bütçe var diyorsan tabii ki 2. sistem oldukça daha iyi olur.
  12. B

Kasa ve işlemci fanı hızlı dönme sorunu

asus b650 m k kullanıyorum. armour create üzerinden yükseliş ve düşüş hızları ayarlanıyor. ama ilk açılışta hızlı dönüş durumu bende de var. çok önemsemediğim için üzerine düşmedim.
  13. B

İntel Arc B580 Ekran kartı

2. el düşünürsen 13-14 k bandına 7700xt düşünebilirsin belki. ama karşılaştırmalarına bakmanda fayda var hangisi ne kadar daha iyidir bilemiyorum
Geri