Merhaba sizin kullandığınız arctic düz modeli nasıl ses anlamında. Pro sesli diyorlar fan ayarını düşürüp sessiz kullanıyorlar mis . Sizdeki ürün için...
Pro değil düz argb modelini kullanan varmı arctic ACFRE00144A olan nasıl hangi işlemci ile kullanıyorsunuz pro modelinde ses sorunu yaşayanlar çok duyuyoruz...
Arkadaşlar
MSI MAG CoreLiquid I360
ARCTIC Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB
İki modelden hangisi alınmalı sessiz performanslı. Arctic e sesli diyen çok var...
Merhaba ultra 9 285k işlemci için 360mm siyah renk sıvı soğutma bakıyorum sessiz sorun çıkarmayacak bir model tavsiye edermisiniz.
İlgimi çeken bir kaç...
Malzeme kalitesi nasıl peki . Sterio olarak iyi mi? bass tabii ki sub olmadan çok bir şey beklememek lazım ama yinede ses kalitesi dağılımı iyi olmalı. Birde...
Arkadaşlar nasil bu soundbari tavsiye edermisiniz PC için . Bass tıs ses dengesi nasıl . xiaomi desktop speaker a bakarken bunu gördüm . Fiyatlar ortalama...
Bu fanın aida 64 stress testinde yada cinebench r23 testindeki yükte ses seviyesini merak ediyorum fan sesi ne kadar artıyor ama hiçbir videoda denk gelmedi...
O halde bendeki fan da normal çalışıyor gibi . Sadece sese biraz takıldım 2000 RPM yakınken çok kuvvetli hava sesi geliyor . Oyunlarda bazen anlık fan hızı...
Merhaba hangi islemci ile kullanıyorsunuz sıcaklıklar nasil aida 64 stress testi yaptinizmi hiç . Ben ultra 9 285k ile kullanıyorum acaba undervolt mu...